FÖRLÅT!

Hemskt ledsen för den brutalt dåliga uppdateringen, men tills jullovet finns det ingenting att göra åt saken. Jag känner stress och då lägger jag helt enkelt bloggen åt sidan! Jag har väldigt, väldigt mycket plugg tills jag går på jullov och nu gäller det för mig att hänga i, därför prioriterar jag innebandyn och skolan just nu. För tillfället sitter jag kvar i skolan för att plugga matte, privatjuridik och engelska i någon timme. Jag känner mig ungefär lika glad som jag ser ut på bilden. Hoppar ni förstår mig och att ni håller ut! Kram på er! 
 
 

Volleybollturnering

Volleybollturnering i skolan och jag är en ninja turtels, haha! Mitt lag är superhjältar och får väl se om vi är lika super i volleybollen, tvek på den. Ska iallafall bli skitkul! Älskar sådana här dagar då det bryter lite i schemat. Efter skolan ska jag och Stina simma på badhuset och bara ta det lugnt, och ikväll sover jag hemma hos Viktor. Fajitas står på menyn, muuuuums!! 
 
 

Liknande Odd Molly

  
 
 
En helt underbar kofta från märket "Du och Jag". Väldigt lik Odd Molly i stilen och tycker den är jättefin! Älskar volangerna på sidan och att koftan sticker ut lite. Har fått den av min mamma då den inte används av henne och är lite dyrare än det jag själv skulle köpa. Men varför klaga, gratis är bäst! 

Maskerad

 
Kolla hur snygga dom är!!Anna och Jesper från när de skulle på Halloweenfesten i fredags. Fick vara med och kolla på när de fixade sig i och med att mina festligheter väntade på lördagen. Jag fick lov att ha en myskväll med Viktor på fredagen. Ganska skönt och nödvändigt det också! Kram på er. 

Mina leopard-kläder

  
Haha herregud vilket freak jag är. Har aldrig tänkt på hur mycket i "leopardmönster" jag faktiskt har samlat på mig, men jag tycker att det är så himla snyggt! Skulle säkert kunna köpa 10 till liknande, men kanske borde nöja mig snart. Jag är väldigt för mönstrade kläder pågrund av att de höjer upp en outfit så mycket, och dessutom är det ju skitsnyggt!! Har även flertal kläder som har mönster som zebra, prickar, zigzag och ränder. MER MÖNSTER TO THE PEOPLE
 

Paus i pluggandet

I försök till att plugga tar nu jag och min klasskamrat till pojkvän en paus. Det har gått 1 skoldag sedan lovet och jag är redan trött. Känner faktiskt att jag inte hann ha lov överhuvudtaget då jag bara kände stress hela tiden. För mycket prestationsångest, för mycket skoltänk, för mycket planering och för lite utrymme till vila och spontant. Så nu ska försöka få ner pulsen och vila så fort jag får chansen i princip. Men först väntar träning. KRAM PÅ ER 
 
 

Min halloween

  
- Det blev en väldigt sista minuten outfit för mig på halloween i år. Jag hade inte några planer på fest så därför tog jag bara det som fanns och såhär blev det. Sedan åkte jag och Frida till kungsör där vi stannade till ungefär 2 innan jag landade hemma hos Viktor och väntade till han slutat jobbet. 
 
Idag har vi verkligen bara tagit det lugnt. Gick upp ur sängen vid halv 2 och startade dagen med pizza och kycklingtallrik. muuuumma. Efter det kollade vi lite på film och nu sitter vi hemma hos Kattis med söndagsångest. Jaja, ska försöka att somna tidigt för att vara så pigg som möjligt imorgon. KRAM PÅ ER