GRATTIS ALVA!

Hihi & äntligen blir du fjortis. (Ville inte visa alltför fula bilder, så blev faktiskt två söta på dig, pusss) Grattis bästa alva! :D


fredags eftermiddag

I nu läget: Sitter uppe och kollar på topmodel som förövrigt slutade nu. Kom hem från Örebro runt 4, hade lovat mig
själv att inte köpa någonting mer än vad jag behövde! Så det enda jag kom hem med var en svart t-shirt och
underkläder, men det är bra deee! Har dessutom lärt mig hur man köper en tågbiljett, haha orka. Vi hörs!

MOT ÖREBRO!

Nu sätter jag mig i bilen och möter resten av tjejerna vid station för en bra dag i örebro. När jag kommer hem har jag en myskväll med hela familjen med tacos som är pricken över i. Perfekt fredag!
så som jag ser ut idaag

++++

Hemma själv, dunkar musik och förbereder packningen till träningen som början om någon timme. Imorgon åker jag nog till örebro med ett par sköna brudar och gör oss av med lite pengar på kläder - tror jag iallafall. Annars följer bara med för härligt sällskap på en fredagsdag.

sööt bild på mig och världens bästa johanna från igår!

den 29 december

Tjaaa! Sitter och mosar i mig lypsyl för mina jäkla läppar - är alldeles för torra så det gör **** ont. Men nu niii!
Kollar även på top model, påå 3:an ♥♥ Jaja, idag har jag bara tagit det lugnt och fortsätter med att göra det under
dagen. Men i kväll klockan halv 9 börjar innebandyträningen. Så det här är en sköön dag! Min klädsel för idag
(från julafton): Både jeansen och polotröjan är från h&m, suuper!

en snö-lös vinter

Nyår om några dagar, och det har inte kommit någon snö än? Eller det finns i vilket fall som helst inte på marken. Har vi någonsin haft en helt snölös jul? Ååå, orkar inte. Men nog om det, snart kommer tjejerna hoppas jag, hade bestämt tid vid 6. Kommer säkert bli toppen med mat, musik, spel, gottiheter och5 tjejer på samma ställe! Ha det bra, puss o hej! Bilderna: från i början av december förra året. Grymt mycket snö och jag åkte snowboard med julia i backen väldigt många dagar i rad. Saknar jag det? Jaaaaa. Moget

BÄÄÄSTA NII






Ikväll får jag besök av 5 tjejer som kommer att stanna här över kvällen. 5 tjejer som jag kommer att ha ett litet julklappsbyte med. Kommer bli kanon!! Som planerat så kommer de vid 6. Sedan beställer vi pizza, tittar på tv, spelar spel och har det braa. Länge sen jag träffade allihopa, så kommer bli riktigt kul. Hoppas ni får en kanondag! Puss o hej

från nära och kära

Tänkte passa på att visa mina julklappar nu när jag har varit så snäll att ta min tid till att ta kort på dom. Kan börja med att säga att det ni ser på bilderna är inprincipt allt jag fick. Kläder och pengar alltså - men det behövs alltid!

Jag fick även småsaker som schampoo, mascara, tvål och godis. Å vet ni vad ju mer fick? EN BRÖDROST ♥ Eftersom att mor och far aldrig köper någon jäkla brödrost var det dags att se till att vi skulle få en i huset, så det stod på min önskelista. Klappat och klart! Det enda problemet är bara att den är paj, men det är en annan sak - haha!

bätte och bättre för varje gång, som du.


Gissa vart jag sitter? På övervåningen? Jaaaa. Och gissa vad jag gör? Kollar på film? Jaaa. Haha, gör och skriver ju samma sak varenda dag. fun shit. Iallafall, morgondagen är planerad så här: Träning från 12 till 2, hem och käka och sedan köpa en present till julklappsbytet som vi ska ha senare på kvällen. Men vet fortfarande inte när eller var. Men det fixar sig nog som alltid! Här uppe kommer jag nog att sitta hela kvällen - så vi hörs förmodligen senare!

Best when under pressure with one second left i show up

I'm a beast, I'm an animal, I'm that monster in the mirror, The headliner, finisher, I'm the closer, winner.

dagarna mellan julafton och nyårsafton

Ja, vad ska ni göra då? För mig kommer en stor del bestå av innebandy och filmtittande, trooor jag. Men någon utav dom här dagarna som kommer ska jag ha ett litet julklappsbyte med tjejerna. Blir säkert toppen! Har däremot inte köpt någon "present" än, men det fixar jag förmodligen. - Ska få tag på något som kostar cirka 50 kr. Nu ska jag återgå till det filmtittande jag håller på med, ha det bra!! pussss
två utav mina favorittjejer

moooobilbloooog!!

sitter och kollar på glee på övervånigen där jag alltid sitter nu för tiden. Riiktigt skön dag idag, fast det enda jag har gjort är att ätit, testat nya kläderna och kollat på film. Tjock? Jaaaa!! Outfit for the day: mjuukis och osminkat. Att vara fixad är överskattat! ;-)

(skulle egentligen publicerats igår)

gårdagen i bilder







Och jag och patrik vet inte om vi ska le med tänderna eller inte, haha söta.


och vaaar håller Jesper handen? haha, assåå

GOD JUL

Önskar alla där ute en riktig god jul! Hoppas ni får en toppendag så kanske några av oss ses i kyrkan inatt... Haha! ;-)
Snart ska vi i familjen sätta oss ner och öppna våra julklappar där det finns kläder i nästan alla mina. Bilden är från julafton förra året när vi satt hemma hos farmor.

trippen till örebro

Var i Örebro idag med familjen, kollade på lägenheten som jag snackade om igår. Var jäkla liten lägenhet, nästan så att man skulle få cellskräck. Menmen, åkte sedan vidare och bytte innebandyklubba eftersom att Jeppen har pajjat sin. På vägen hem stannade vi vid coopforum och någon annan affär där jag köpte mig ett par vita lovikavantar. Sedan kom vi till ett matställe. Den maten satt fint i magen kan jag lova! Nu sätter jag igång en film - hörs senare!

Dag 6 – En bild på mig själv för ett år sen.

seriously?

ensamheten

Här hemma sitter jag och lyssnar på när mamma och pappa pratar med Jesper om en lägenhet i örebro som dom hittat. Ska kanske åka och kolla på den redan imorgon? Att det skulle gå så fort kunde jag aldrig tro. De pratar om hur stor den är, om tvätten, längden till stan osv.. Det är sjukt hur jobbigt det är att lyssna på, kan inte ens tänka tanken på hur tomt det kommer att bli när han inte är hemma minst 5 gånger i veckan. Bara att inte höra alla grymt irriterade saker som jag annars gör, eller tjaffset om en tv kanal - haha, låter rätt töntigt? Har inte tänkt på det förut och har aldrig haft något emot om att han skulle flytta. Men nu när det väl händer något och att han tänker göra det, då kommer jag på att jag faktsikt skulle sakna honom. Jajja, leave it.
Next up: Innebandyträning och sedan startar första natten på mitt vinterlooov.  Oooch bilden under är en gammal en.

Dag 5 - Min outfit en helt vanlig dag

Heeelt olika för orket och lusten att göra något åt utseendet. Ibland tar jag mjukis-
eller sköönaplagg (thights och en tjocktröja/luftig tröja) på mig.

Det beror också självklart på årstiden, en typisk outfit en dag på hösten/vintern är den här:
jeans, stickad tröja och converse skor.

Tyyypisk på sommaren: Jeansshorts plus ett luftigt linne. (antingen lite genomskillnigt eller med colors)

GOTLAND 2010

Eftersom att jag inte är den bästa på att skriva just nu så tänkte jag börja visa lite mer bilder från resor jag har varit på. Miniresor eller utomlands. Därför sätter vi igång! Börjar med resan till Gotland 2010 där vi var i två veckor.



Låg på den finaste stranden en dag men med handuk och tjocktröja över mig, låg även i lä för den jäkla vinden - haha! Svinkallt

Och har jag någonsin undankommit från att ställa upp på bild för mamma när man är bortrest? Neeej, skulle inte tro det ;-)

Vi hade ett kort på tre dagar då vi fick gå in gratis på ett litet vattenland, älskar det! Ni ser en utav grejerna på bilden nedan.

Tillsist var vi självklart vid raukarna, där vi också hade varit några år tidigare. Var inte det bästa vädret då heller, men glada var vi!

20 december

Kommit ifatt med alla julkalenderklipp - den här är ju för 17 den bästa på typ 4 år! Och jag är helt slutkörd så jag hade tänkt att göra mig iordning för sängs. Så himla skönt att lägga sig tidigt! Morgondagen: Julbord i skolan och lite schemabrytande, sedan åker jag hem och har en lugn kväll hemma, också skönt med sådana dagar ibland!
världens absolut allra bästa farfar får stå för bilden. Det är helt sjukt hur mycket jag saknar och älskar dig.

minijul

Eftersom att farmor åker till hälsingland och firar jul iår så hade vi en minijulafton här ikväll, som present/klapp fick jag rött nagellack och pengar. Nu har farmor åkt och jag och mamma sitter själva hemma. Eftersom att jag ligger efter med typ 9 avsnitt av julkalendern sätter jag igång med ett maraton nu! hörs

Dag 4 – Typ av killar jag faller för.

Sånna här grejer hatar jag - det går inte att säga. Men 2 punkter:
1. idrottsintresserad och håller på med någon sport, inte bara sitter hemma och latar.
3. Personligheten - snäll, omtänksam, rolig och lätt att prata med. Enkelt!

Klart man gillar utseendet ocksååå ;-)
snyggsnyggsnygg


mobilbloggning

Hej på er! Igår natt klockan 1 kom jag hem från ett "julklappsbyte" med några familjer. Då la jag mig ner i sängen och började skriva ett inlägg från mobilen. När jag var klar (skit stolt) och skulle publicerainlägget råkade jag trycka på tillbaka och allt försvann. fuckmylife. Jaja, idag åker jag och julhandlar lite i örebro, *sista minuten resa* puss

"Det är okej att känna"

Har nyss kollat på programmet Sveriges hjältar. Kommer ni ihåg videoklippet "det är okej att känna" som organisationen ung caner har gjort? Två av dem tjejerna som skapade filmen blev antagen och en utav "vinnarna" av sveriges hjältar. Jag har kollat på videon tidigare iår, men har nu kollat på den en gång till, och ännu en gång till. Det ger en liten tankeställare, dessutom får jag en stor lust att skänka pengar till cancerfonden eller något liknande när man tänker på hur många bekanta som har drabbats av sjukdomen. Videon är väldigt fin och jag råder er att kolla på den och tänka efter på vad dem har att säga.


MYSFREDAG - GET STARTED


helgens start

Lyyckodag! Om mitt fysik funkar som det ska känner jag på mig att det här blir världens bästa fredag, även fast jag inte ska göra någonting. Sitter just nu i skolan och har precis haft mattediagnos, gick som det skulle - bra. Senare är det taacos sen fysikprovet. Ikväll tar jag nog det bara lugnt med familjen, tittar på tv och allt sånt där. Ha en bra dag!
soooomaaar

Dag 3 - Bästa sommarminnet 2011

Jag tror inte att jag har ett minne som var det absolut bästa - utan det var många gånger som jag var jäkla glad! Men om jag ska välja ett minne måste jag säga: När jag tältade med Erica, Johanna och Julia i högsjön! ** Vad kul det var! Eftersom att vi var enormt fula den dagen har jag ingen lämplig bild att lägga upp så det får bli en bild på Julias jättefina hund wilma! hörs

USA - DEL 6

Tänkte bara visa bilderna från kvällen då vi var på snäckstranden Captiva och tittade på solnedgången. Bland det finaste jag sett, en solnedgång där det är varmt, på stranden och man ser vattnet framför sig, samtidigt såg man några svan/ankungar osv.. som simmande runt och hade det braa, jaa ni fattar!

Dag 2 - 5 bloggar du brukar läsa

EN bloggar jag brukar läsa:

Kändisbloggen. Tjejen som jobbas som modell, har varit med i flera tvprogram + att hon designar kläder, skor och liknande.. Dessutom håller hon igång en av sveriges största bloggar. Som jag är jääääkla avundsjuk på för hennes snygghet, resor, modelljobb ooosssvv. KLICK

Sådär, läser även bloggar från personer som jag känner till. Alla ni i Arboga vet vilka det är och jag orkar
inte lägga ner tid påre, haha.

tjaaa fuling

Tjenare! Rubriken går till mig så tänk inget annat - Försov mig imorse och hår kan ju vara det värsta som finns, haha! Såå ingen outfit/facelook eller något shiit idag. Julklappsbyte ikväll/eftermiddag med familjen Johansson/Pettersson. (Linnea, Oscar och Titti) Och klockan halv 9 börjar min innebandyträning! Såå ser min dag ut! Chaio
Jag och Linnea för cirka 3 (?) år sedan. Åh, sååå fina

Dag 1 – En bild på mig + några rader om mig


Jaja. Jag heter Ida Evelina Gravé. 14 år osv.. allt sådant som är ointressant. Jag är en idrottsintresserad tjej, går i innebandy, fotboll och dans. Äääälskar musik som är med mig överallt, djur äär också något jag tycker väldigt mycket om och ett här hemma skulle sitta fint. Åh, MAT! men är kräsen och är så töntig att jag inte äter det jag inte tycker om. Något jag alltid har velat göra är att bada med delfiner. Mitt bästa minne än så länge är min resa till USA som jag gjorde i april. Jag älskar också att träffa nya människor! Sedan är dekoration, pyntning och pyssel grymt kul. Jag är en pratglad "vanlig" tjej som älskar upplevelser. Därja! Och där har ni "några meningar".

like always

Dag 1 – En bild på mig + några rader om mig

Dag 2 - 5 bloggar du brukar läsa

Dag 3 - Bästa sommarminnet 2011

Dag 4 – Typ av killar jag faller för.

Dag 5 - Min outfit en helt vanlig dag

Dag 6 – En bild på mig själv för ett år sen.

Dag 7 – Vad jag åt idag.


nya favoritstället

Sitter på uppevåningen där jag bosätter mig varje dag nu för tiden, verkligen bästa stället i huset. Ska försöka att mosa in fysiken i huvudet på mig medans jag kan, inte det roligaste kan jag loova! Men, sånt är livet, om nästa vecka är det julafton!? Sjukt, och grymt jobbigt att köpa grejer eftersom att jag alltid har sådan dålig fantasi till att köpa något till nära o kära. Men - över till plugget, hörs! uppe i sängen, filten, plugget, kakorna, tv:n och musiken - livet. söööööt

LUCIA

13 december 2011 - lucia i år igen, vilket betyder att det är 11 dagar kvar till julafton? Helt sjukt hur fort det går!! Är arg som in i ** för ett betyg, men himla glad för andra grejer som jag fått på prov osv.. Och ute är det ingen sol, inget regn, inget snö, inte kallt, inte varmt - vi har ju för 1000 inget väder här? Haha, mega problemen jag har, orka lyssna på mig. Hejdå!

good måndag

Nyss kommit till skolan, B på kemiprovet och A på religionsprovet, så jag är nööjd och det har blivit till en perfekt morgon. Ska alldeles strax börja svenska lektionen, så blir ett litet kortare inlägg. Efter skolan trallar jag iväg till farmor, sedan kommer resten av familjen och vi börja gratta henne som fyller år idag, grattis! Dessutom ska jag börja med pluggning och förberedelser inför fysikprovet som vi har på fredag. pussohej
partyhatten påååå, søt

tredje advent

(skulle plublicerats igår kväll)
Myssöndag idag då jag bara har tagit det lugnt. Åkte med pappa in till stan, köpte julgran och åkte till dollarstore för julklappshandling (30 kr styck för ett par lekar vi ska göra med andra familjer). Sedan åkte vi hem, tog fram plastgranen för inomhus och började pynta den. Sedan har jag inprincipt bara kollat på tv och "laddar" efter måndag och den nya veckan som börjar nästa vecka. pusss

4 bilder från uppvisningen


Ja, rubriken och bilderna över talar. Uppvisningen igår var riktigt jävla kul, dans ♥ Var två shower, fick stå på
scen tre gånger för varje show. - Gruppens dans, Afro dans (då ungefär 5 grupper dansade samtidigt) och en
gång då jag hämtade ett par bänkar, haha. Därav anledningen till att jag inte bloggade igår, var helt slut.

ALva CLara IDa

Hej alla Ida's blogg läsare! Tänkte passa på att blogga medans idol nördarna Clara och Ida sitter och kollar på idol hehe :-) Eller jag kollar ju med i och för sig. Vi ska kolla på det sen så ska vi kötta dansen lite tror jag? :-) Vi måste i alla fall lägga oss typ 11 för vi ska upp pigga och glada klockan 6. TAGGA!!!!!! Hejdå nu blir dom sura på mig för att de säger  att jag skriver mycket hehe lol, ja men hejdå kramizzz.

världens bästa fredag

Hallå där! Äntligen fredag och jag är skiit glad. Åker förmodligen hem med alva efter skolan, sedan åker vi till netto och till sist hem till mig. Sitter utanför kemin som börjar om en timme, prooov. Mindre kul där, men om provet går som det ska blir den här fredagen toppen! Nu ska jag ta och förbereda mig lite för provet och smälta den världens godaste lasagne som jag nyss åt.

dansuppvisnig

Åh, har dansuppvisning på lördag. Så himla taggad men ändå redan nervös, ska bli riktigt kul!! Och imorgon får jag besök av alva och clara som stannar över natten, sen fixar vi oss samtidigt på morgonen till dansen. Ska vara klar med håret osv. och inne i stan klockan 8!? Jaja, var väldigt länge sen vi träffades hemma hos någon, så blir säkert skit bra. "världens bästa torsdag, fredag, lördag, söndag osv.." Ni vet ;-)

2009, innan dansuppvisningen, likt nu.

sommar 2011


en liten del av alla 10000 bilder från sommaren, bara för att det ska bli lite mer bloggning. Glömmer bort bloggen helt!

svar på kommentar

Fick en kommentar för alldeles för länge sen för att egentligen svara på nu. Men jag gör det ändå! Det var en jättegullig anonym person som kommenterade min hud. Tyckte att den var fin och undrade vad jag gör för att inte få massvis med finnar och liknande. Kan ju börja med att säga att jag har tur, tur att jag inte alls får mycket finnar. Men jag använder mig av aco spotless deep cleansing varje morgon och kväll. Den gör huden ren, rengör porerna på djupet och förebygger finnar. Ha tålamod, för jag kan lova er att det ger resultat! Jag tar också ansiktsvatten ungefär varannan dag för att känna mig ännu fräschare. MEN ett grymt bra tips är att hjälpa det lite på vägen, använd puder osv. mindre och mindre, tillslut har finnarna försvunnit och ni har inte något ni behöver täcka över! Nu för tiden använder jag aldrig något sådant förutom vid speciella tillfällen och jag trivs ändå, superskönt!

klädsel en måndag

Ledsen för uppdateringen idag, min lediga dag och jag har haft fullt upp. Började med skola då jag inte känner någon
inspiration till att blogga, och resten av dagen har jag pluggat och kollat på tv. Kul dag vaa? Idag såg jag i vilket fall
som hellst ut så här, känner att mitt hår bara är där nu för tiden? haha. Bilden är sen igår - rätt suddig? jappjapp

INNEBANDYTITTANDE - HÖRS IMORGON


kvällen igår.

.Bestog ungefär utav de jag beskrev tidigare. Onyttigheter, god mat, spel och skratt. Dessutom lärde Viktor mig att spela smoke on the water och blinka lilla stjärna på gittar, den ni! Just nu sitter jag död i soffan, vet inte om jag ska slå på tv:n, plugga, spela spel eller sova. Orkar ingenting. Senare kollar jag på laget när de spelar match! Täänkte lägga ut en bild på min fina släkt, men... är vi så fina?

lördagen den 3 december 2011..

..Kommer aldrig tillbaka, visst låter det hemskt? Haha, weard. Nu åker jag och familjen till kusinerna för en toppenkväll med god mat, onyttigheter, skratt och spel - så som det brukar bestå av när vi träffas. Ha det bra! right now

gör om

Som jag skrev tidigare så har vi köpt en ny stor tv. Plus att vi har typ 500 kanalen mer än förut, då har vi bara haft dom vanliga: 1, 4, 6 osv, typ sju kanaler. Men nu ni! Dessutom har vi gjort en "myshörna" uppe, flyttat upp gamla tv:n, tagit bort bena på en säng som förvandlats till en soffa och en massa kuddar: ni får ett smakprov på hur de ser ut just nu. (mobilbild)

my new love



Kom hem efter skolan igår och var tjurig som en häxa pga. illamåendet från bussfärden hem. Jag går in i hallen, ser att några gubbar har kommit för att fixa kanalerna och den nya tv:n som vi köpt. Och bredvid tv:n låg en Samsung galaxy wifi som vi fick med gratis! huuuuur underbart? Och så söt som jag är så fick jag jag behålla den själv! ;-) MEN, måste fortfarande ha en ny mobil. Denna kärlek hade ALLT förutom plats för ett sim-kort = kan inte ringa eller skicka sms - är alltså en "mobil" där man surfar, tar kort, spelar spel, musik osv.. Men ändåå? hihi, så har jag äntligen wordfued och grejer nu när alla har tröttnat på det, toppen!

todays

Börjar bli bättre på att blogga. Pappa kommer hem inatt, får hoppas på att han kan fixa vårat skit internett nu. Men just nu: Sitter i ett klassrum och ska ha elevråd, skapligt tråkigt jappjapp. Ska försöka att komma ifatt mina 4 matteläxor som jag ligger efter i också, hehe. Men det taar sig! Idag har jag en enkel klädsel på mig, tight långärmad tröja och svarta tights från gina tricot, och en grå sjal.