är inte med mig

Ja, nu ska ni få höra!!
I söndags: Strömavbrott på kvällen, hann typ inte göra klart so:n och internettet slutade fungera efter avbrottet.
I måndags:
Jag missade bussen när jag hade sprungit som en dåre till station, fick vänta 40 min längre.
Igår:
Alarmet gick inte igång, försov mig en timme. Lite försenad till skolan blev jag. Internettet slutat funka från strömavbrottet tidigare, när jag ringer och frågar Vera när träningen börjar svarar hon: om 15 min = försenad.
Idag:
Strömavbrott när jag fixade mig. Såg inte ett skit & sprang omkring med mobillampan hela morgonen.
Mina dagar sen pappa åkte, haha snacka otur... Nu sitter jag iallafall med mina små kompisar och väntar på att matten ska börja. Och ikväll är det dans igen = världens bästa humöör! DANS ♥

gotland 2010

turn the lights off

Japp, det var precis det som hände igår kväll. Lamporna släcktes, tv:n stängdes av, vattnet slutade typ funka - ja, strömmen gick. Och samtidigt som det så pajjade tydligen internet, så har inte tillgång till det hemma. Har bara gått en dag, men förstår redan hur sjukt svårt det är utan internet. Och då menar jag inte facebook osv, utan uppgifter som man ska söka på, när man börjar träna, musik, ja typ allt! Får nog vänta och sörja tills på torsdag då pappar kommer hem från London. Saknar honom redan, lilla pappa unge som jag är. Men nu måste jag kila, vi hörs förmodligen imorgon!

jag vet att du vet

Sådärja! 300 kr för tre matcher idag, gick väl som det gick, haha! Nu sitter jag och väntar på att Julia ska hämta upp mig, sen åker vi! Kommer hem typ halv 10 (?), så blir ingen mer bloggning för idag. Ha en bra lördagskväll!
oooooutfit/faaaacelook. jeans: cubus och en urgammal skjorta.

and then we start, weeeeyo

Julpyntning är i full gång i huset! Börjar plocka fram alla ljusstakar och ser om dom funkar. Snart bär jag mig av till sturehallen också, får se hur det går.. Och ikväll ska jag som sagt se när kusinerna har "konsert" vid bowlingen. Ska bli kul att se vad dom har haft för sig på senaste tiden! ;-) Nu ska jag nog stoppa nått i magen så jag inte tuppar av på matcherna. pussss
sen i juli

FREDAG

Hej på er, fy fan vad härligt med helg rent utsagt!! Min helg: Döma 3 matcher (första gången jag gör det - sveriges nervösaste.), kolla på kusinernas konsert med julia, match med 97:orna (?), titta på egen match. Måste klämma in mitt hemprov också - so. Nog det värsta som finns, och på en helg, liv. Nu sitter jag dunkar musik i öronen, spelar spel på facebook, väntar på taco och att IDOL ska börja - standard fredag. Ha en bra helg!

a smile brings many smiles

Tänkt på hur glad och mycket jag ler på bilderna? (förutom på dom jag gör en snygg pose, hehe).
Lyyycklig när jag är med er!


Dag 6 - En bild på någon du alltid har roligt med.


träääning

Åh, helt slut är jag! Skrev somsagt om all träning jag har/ska ha idag. Har hunnit med skolmatchen och kom nyss hem från badet, mina ögon kan knappt hålla sig öppna. Jag simmade 40 jävla längder! Ja, den ni! Och halv 9 har jag innebandyigen :-) Ska stoppa något i magen innan jag gör någonting annat, sen sätter jag nog på en film och vilar mig lite. Och imorgon är det fredag igen! 17 vad fort det går! En månad kvar till julafton!

Dag 5 - En bild på dina/ditt syskon


DANS

Fy sjutton vad glad jag är! Dans idag igen, har längtat hela veckan! Nog det roligaste som finns. Just nu sitter jag och kollar på någon slags film på tv:n. Ska dessutom ta något att äta. Och imorgon har jag "innebandymatch" (sture mot gäddan alltså), badet med skolan och innebandyträning på kvällen. = dööööd. Får se om jag överlever, nu ska jag tagga för dansen! Från dansen förra sommaren

Dag 4 - Låt du lyssnar på när du är ledsen och glad.

Deppad:

När jag är glad är det bara mina favoritlåtar som oftast är fartfyllda. Och erkänn att man blir riktigt glad av disney låtar? :D

fråååge?

Hmm, funderar på att ha frågestund igen? Tycker att det är skitkul att svara på frågor, men är det egentligen någon idé? Har svarat på de flesta frågor på min förra frågestund som jag hade i somras, är det värt att ha igen? Återstår att se! Jaja, nyss var jag på föreläsning en innebandyn, helt okej. Inget att babbla om, därför ses vi imorgon!

Dag 3 - tre bilder av en plats du varit på.

GOTLAND (de två första från 2009, den sista från 2007 (?))



USA - DEL 5

Djuuuuren, på sea world. Klappade dessutom två djur - delfin och stingrocka. Och såg tre shower - delfin, sjölejon och späckhuggare.











måndag - ny vecka

Hej på er! Hur mår ni? Själv mår jag toppen, sitter i massage stolen nere i uppis och har de skönt. Idag har jag utveckligngsamtal också, och ingen träning. Får se om jag orkar vara så duktig att jag tränar hemma eftersom att jag inte har någon imorgon heller. Hah, roligt inlägg! Passar på att visa dagens låt: bullets rebecca & fiona (nause & adrian lux remix)


Dag 2 - en bild på dig och dina vänner.






bloggningen

Är ledsen för bloggningen idag. Har träffat Elisia, hon kom hem till mig. Var himla länge sedan vi träffades på fritiden själva, 3 år sen? Om man inte räknar med romme förra året, haha :-) Men var väldigt trevligt, spela spel, och spel, och spel inprincip hela tiden. Haha, underhållande! Har dessutom sett bilder "The boys who..." på ett antal bloggar. Var själv tvungen att söka på dem och fastade verkligen för många utav dom. För många att visa, men några att låta er se.

Dag 1 - En nytagen bild på dig och 5 fakta om dig själv.


1. Jag hatar skräckfilmer, har inte sett någon på minst ett år. Inget roligt i dom,
har nästan alltid dåligt slut och är bara jobbigt om man ska cykla hem eller sova själv.
2. Jag älskar att spela spel. Frågespel, kortspel, tärningsspel, vilket som. Även tävlingar inom spelen.
3. Jag älskar stora tjocktröjor (typ pappas eller någon), bland det skönaste som finns!
4. Ibland kan jag få en liten ångest över att jag blir äldre, inte för att jag är rädd för att bli
"gammal", utan för att ta ansvar, betala för grejer i lägenhet, köra bil. Ja allt, ni fattar!
5. Jag tycker det är jättekul med jul och påsk pyssel! Känner sig rätt liten, plus att det är
kul att hitta på och är allmänt trevligt! Dessutom är det kul att jul- och påskpynta!

håller igång det

Dag 1 - En nytagen bild på dig och 5 fakta om dig själv.
Dag 2 - en bild av dig och dina vänner.
Dag 3 - tre bilder av en plats du varit på.
Dag 4 - Låt du lyssnar på när du är ledsen och glad.
Dag 5 - En bild på dina/ditt syskon
Dag 6 - En bild på någon du alltid har roligt med.

the old oneee

Sitter och kollar igenom gamla kort, nu från dom kort som finns på datorn (från 2004 och uppåt). Gud vad roligt det är! Så himla kul att se vilka man lekte med, hur alla har förändras, vilka kläder man hade, ja allt! love you all!



hej, hej, hemskt mycket hej

Hej! Sitter och spelar något ordspel på datorn med jeppen. Ska snart käka mat tror jag - tacos! Dessutom ska jag försöka att åtminstonde göra en so fråga, men orkar jag verkligen det? Jaja, ni kommer nog inte få någon men bloggning på eftermiddagen - ska spela innebandy i Lindesberg, samling halv 4 och kanske kommer hem vid 8.
Dagens låt:


du är fantastik, det är ovanligt att ändras så fort - åt det sämre hållet

Ligger i soffan och lyssnar på gammal musik, tänker tillbaka. Inte långt tillbaka, 1 år? 2 år? I somras? Vad händer?

ÖREBRO

Hallå! Sitter uppe på mammas och pappas rum, gör verkligen ingenting. Åkte somsagt till Örebro för shopping, julklapps shopping. Bara kläder, och fick med mig en liten del hem. Hittade tyvärr ingen bra stickad tröja som jag velat ha jätte länge, menmen.
Ett exempel på vad jag köpte. Guns N' Roses t-shirt.

Facelook

Hann ändra mig med kläderna igen, nu är jag helsvart, haha. Men ni ser ju iallfall hur jag ser ut i ansiktet och håret - enkelt.

ÖPPET HUS

Som jag berättade förut har vi öppet hus ikväll, likamed att vi får en tre dagars helg! Blir kanoon. Nu sitter jag
och kollar på ett avsnitt av Modelljakten, faktiskt riktigt bra!
Håååh, jag vill vara brun igen.. Jag vill sola igen, jag vill bada ute igen!

du skulle bara veta

Sitter på ept:n, har grymt tråkigt. Ska försöka göra någon so fråga, men känner ingen "inspiration" till att göra det, haha. Ikväll har vi öppet hus = lediga imorgon!! Då blir det en shopping dag i Örebro och eventuellt biotittande på kvällen. Nedanför ser ni en bild från när innebandylaget tog en "walk about", grillning, töntiga spökhistorier, mini tips promenad osv. Ha en bra dag!

Vi tjejer...

Springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar år våra egna skämt innn vi berättar om dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast det står dra.
Vi säger va? Fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinder förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att få den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.


(från facebook)
Haha, det här var nästan jobbigt, att alla meningar stämde! Förutom "Vi kan läsa en mening
10 gånger utan att förstå den", för så seg är jag faktiskt inte! haha. Känner ni igen er själva? ;-)


onsdag

Så himla skööön vecka! En enda läxa och inte något prov. Däremot har vi grejer nästa vecka, men passar på att njuta. Nu har jag precis kommit hem från dansen, så in i ******** ***** kul! Ja, där har ni det! Ja, så är det! Nu ska jag sätta mig framför tv:n, "Berg flyttar in". Vi ses imorgon! Jag för några dagar sen nere vid bussen:
l
v

Två nära vänner skapar lycka tillsammans, skapar ljus tillsammans, skapar skratt tillsammans, och skapar starka färger tillsammans


från sommaren - i år.

Nej, jag är verkligen inte sån som hatar vinter och vill ha sommar året runt. Jag tycker att vinter är jättemysigt, med snön, de varma kläderna osv.., allt det där har ni hört förut! Dessutom älskar jag att åka skidor och snowboard, så inga minus! MEN, ni måste medge att det är himla härligt mitt på sommaren = sommarlov. Det är nog därför alla gillar årstiden så mycket, dels för värmen, badandet osv.. Men också för att man har tid, har tid att göra allting man vill göra. Man behöver inte säga nej till att träffa kompisarna för plugg, man behöver inte vara stressad för att hinna med allting. Ja, ni fattar! Här får ni några härliga sommarbilder från i år.

jag vill inte ha tillbaka det, men... JAG SAKNAR DET


det värsta

Åh, älskar när man missar sin buss, får åka 100 mil längre i en annan buss, kommer hem 40 minuter senare än vanligt och
håller på att spy. Ja, där fick ni er en bra historia, inte sant? Har iallafall nyss ätat mat, och nu sitter jag och dör ungefär.
Det forsätter jag med att göra hela kvällen, nu när jag inte har träning! :-) pusss
sen i somras

yumyum säger jag

Fast nje, egentligen gillar jag inte smörgås-tårta. Men det ser himla härligt ut, eller hur? Och så himla kul att göra det när man får "dekorera" tårtan! :D

de små detaljerna

Snart kommer släkten, allt är fixat och klart. Och rummet har jag städat må jag säga, tog typ 2 timmar.. haha! Och ljus har jag tänt i hela huset också, så himla mysigt! Mysigt med släkten också, länge sedan jag såg allesammas, speciellt Viktor och Patrik (kusiner). Så här ser iallafall mitt rum ut. Såg att Felix fick komma med på sista bilden också, hehe.

disney..

..maraton håller jag på med nu, vet inte hur många filmer jag sett egentligen. Just nu är jag inne på tummelisa iallafall, haha! Matchen var väl inte den bästa, menmen. Nya skor hittade jag i vilket fall som hellst! Imorgon är det fars dag + mammas födelsedag! Men först ska jag på någon gudstjänst med konfirmationen. Kuuuul, nje.
Från Patriks (kusin) konfirmation i somras.

GODMORGON!

Ja, godmorgon! Förlåt för den bloggningen som aldrig kom igår, men jag var verkligen inte på humör. Nu sitter jag och ska äta frukost - ska åka till västerås, kolla på jeppens innebandymatch, köpa nya innebandyskor och själv spela en match! Sitter rätt döööd nu, men får lösa sig på ett eller annat vis! :-) Och ja, ville mest säga godmorgon så ni vet att jag lever. Nu ska jag återgå till frukosten.

USA - DEL 5

Blandar in två av upplevelseparkerna vi var på i USA - Universal Studios och Islands of Adventures. Börjar NU:
Universal Studios, första parken vi var på. Simpson ride var nog det roligaste! Helt sjukt, haha! Och det värsta var att vi satt två meter upp från golvet, vagnen som vi satt i svängdes runt lite och vi skrek för livet för att vi såg det som om vi åkte ner för ett stup! Shrek var också en liknade (finns inte på bild), när man trodde att man hade spindlar över benen när det kom fjädrar från stolen.



Islands of Adventures. Kändaste där: Harry Potter världen och hulken. Harrypotter turen var liknande som Simpsons. Men man åkte runt mer, kände vatten, eld, kryp osv. vid kroppen. Var med om mer helt enkelt! Dessutom fick man se en massa upplevelser från alla Harry Potter filmer när man stod i kö! (som den talande hatten, de talande tavlorna, dissen, den förtrollande kartan osv..)


Nästa gång, ALLA djur från Sea world! Plus någon enstaka berg o dalbana! DJUREN ♥♥ kärleken till dom! Kan redan avslöja att jag både klappade en delfin och en äckling stingrocka!!

idaaaaag

Så här såg himlen ut när jag klev ut ur bussen - likadan idag som igår. Var tvungen att gå ut och ta kort, så himla fint!

5e: En sommarbild från i år som gör dig glad.

Kusin & kusin. Ni är braaaaa!

JAAAAAAAAAAAA


svenska prov...

...Har jag idag. Åh, vill inte vill inte vill inte! Sitter och kollar när felix håller på med krigarspel också, kul. Har teori på hemkunskap nu också, ska få se "provet", kul. Haha, är inte på topphumöret just idag. Uppmuntrar mig själv med att snön snart kommer. Vintern är så himla mysig! Pepparkakor, filtar, varm oboy, ljus, snö (skidor och snowboard), halstukar, tjocka kläder. Ja, ni fattar! Gud vad jag lääängtar!
För några vintrar sen:



4e: En person som alltid har ställt upp för dig.

, Jag älskar dig.

3e: Du & en vän du inte varit med på länge.


HHAHAAHA, Ella! ♥ 2009 va? I miss you.

hemma

Leeeedseeen för uppdateringen. Haft fullt upp och varit i fagersta de senaste två dagarna. Innebandy, du vet! Åkte ut i semi-finalen, tråkigt men himla skönt att komma hem. Skola imorgon, vill sova och vakna dagen innan julafton! NU ska jag titta på two and a half men!

2a: En kille som enligt dig är riktigt snygg.

TAYLOR LAUTNER. Finns det någon som inte tycker att han är snygg? Åh ♥


ROLF GRAVÉ

Igår skulle du fyllt 72 år. Fem år sen du försvann från oss, fem år sen jag såg dig. Grattis, och jag älskar dig!

1a: En person som alltid gör dig glad.

Alltid, alltid. Du är så jäkla bra Johanna!

= FLERA INLÄGG/DAG

1a: En person som alltid gör dig glad.
2a: En kille som enligt dig är riktigt snygg.
3e: Du & en vän du inte varit med på länge.
4e: En person som alltid har ställt upp för dig.
5e: En sommarbild från i år som gör dig glad.

DOMARE

Ska döma min första match i innebandyn med Elin redan imorgon... Jäklar vad nervös jag är! Haha, liksom visst. Det är 9 åringar
som spelar. Men ändå?? Har aldrig ens blåst i en pipa förut. Haha, uuush! Det går som det går helt enkelt! ;-) Nu ska jag sätta
mig ner och plugga svenska, igen! Ikväll kollar jag på jeppen när han spelar i kungsör!

USA - DEL 4

Ska börja berätta om alla "speciella" upplevelser. Då inriktar jag mig på de 3 parkerna - Universal Studios,
Islands of Adventures och Sea World. Men denna gång får ni se lite om aligatorerna.

En dag åkte vi till Everglades - ett träskområde i Florida. Där skulle vi åka på en liten båt i vattnet med hopp på att lyckas få se aligatorer. Rädd var jag, jag satt en halv meter över vattnet, och där i fanns aligatorer som simmade omkring? sjukt. Några aligatorer fick vi inte syn på, det hade något med saltvattnet att göra. Men däremot fick vi
se en urgullig tvättbjörn som klev upp på våran båt!

En båt som liknande satt vi i, och området där vi åkte runt ser ni på bilden nedåt.
Nu tänker ni säkert: "Men kul att åka på en aligatortur utan aligatorer?" Men nej, det var faktiskt intressant ändå.
Ett stort PLUS var att vi fick hålla i en liten aligator, hihi. Men fy vad jag skakade!

Men inte här var resan slut inte. Vi skulle se riktiga, stora aligatorer! Vi åkte vidare till en board walk - och där fick vi se 4 stycken. Två utav dom på bara några meters avstånd. Var också rätt läskigt, haha. Men klart värt det!


Vi fick även se ödlor, ormar och örnar. Ovanliga träd kan jag också påpeka, haha. Men sak samma! Där vi gick
när vi kollade på aligatorerna finns här under.

Nog om aligatorerna, sästa gång får ni se bilder på mig och min fina bror och pappa när vi visar upp alla berg&dalbanor osv.. på Universal Studios OCH Islands of Adventures!

plugg

Åååå vad jag känner att jag inte vill leva nu.


Eller det där var överdrivet. Åååå vad jag känner att jag vill gå i 1:an och behöva göra klart läxan genom att räkna 4 tal som 5+3=8. Sitter och försöker mosa i mig om en massa författare, men blandar ihop allting. Namnen, årtalen, staden, familjen, böckerna, handlingen, fängelse eller inte?, gift eller inte? Ja, ni fattar. Ska plugga och lipa i 1 timma till, sen åker jag och tränar! Så skönt när man blir av med all skola då. innebandy ♥


outfit and facelook 2/11




enfoto

Sådärja. Såg att pappa redan skickat tillbaka de stora korten, och bara har sparat de små - precis som jag bad om. Men det betyder att jag bara kunde ta kort på de små, då inte min sär tand syns ;-) Var faktiskt nöjd. Men nu ser jag att mitt smile ser lite väl..... fake ut? (Och om någon funderade så har jag redigerat lite, men det är bara ljuset för att det inte skulle bli alldeles för mörkt)


grattis frida!



Haha, nej. Jag hittade inga andra bilder... Hoppas du har haft/har det bra på din födelsedag! Du är braaa du! ♥

NU KÖR VI


Måste ju testa, hade ingen aning om hur det skulle kunna bli. Men jag hade inte tänkt så långt, trodde jag kunde färga under också - men ikke! Så ser inte någon speciell skillnad eftersom att mina redan var rätt mörka. Men jag är iallafall nöjd! :-)

KLART MAN LACKAR

Jag vaknade, gick in i köket och såg mamma sitta och smygkolla i skolkatalogen. ÄNTLIGEN har den kommit, tänkte jag! Klassfoto blev helt okej, är alltså rätt nöjd. Iallafall bättre än de senaste 6 åren! haha. Och enfotot - Tyckte faktiskt att det var bra. Håret var jag för en gångs skull nöjd med, ögonen var helt okej osv.. Sen kommer jag till munnen och ser att min tand sticker ut! fml, haha jag oooorkaaar inte! Ska nog bara ta dom små korten då det inte syns ;-) Ni får se senare!