MALLORCA DEL 2 - FOOD


"Jag sätter mig i köket och tar kort med photo booth så alla fattar vilket liv jag har :P"

Så här har jag sett ut de senaste 3 timmarna ↑↑↑ Kör disneymaraton har käkar alvedon så att magen blir helt bedövad typ. Ska nog gå ut i solen och dega, och fortsätta få tag på Julia som aldrig vill svara.... Annars ska jag dra ut och springa och göra mig en aning fräschare resten av dagen. Och om inte ens en månad börjar skolan?!? Men de känns helt okej ändå, sen börjar läns i innebandy och grejer - satan vad kul!!

Stockholms shopping

Tillbaka från en tre dagars resa i Stockholm med familjen. Var första dagen på stranden, andra shopping och grönalund och tredje dagen (idag) så åkte vi hem. Fick med mig detta hem, supernöjd! Om ni vill ha bättre bild, affär, kostnad och allt vad som går så finns frågelådan att skriva i!


EN DEL AV MALLORCA


TOOO STOCKHOLM, SEE YOU IN THREE DAYS

Nu åker jag till Stockholm. Idag ska vi åka och bada, imorgon ska jag till Grönalund och på måndag tillbringar jag dagen i stan. Blir himla skööönt.
OCH PÅ TISDAG SKA JAG KLIPPA MIG, ÄNTLIGEN. Två bilder från när jag var i stugan med Stina, bästaa snubben ;*

I HÄLSINGLAND


-

GLÖMT BORT ATT BERÄTTA: JAG KOMMER ATT FINNAS KVAR PÅ INSTAGRAM HELA TIDEN - idagrave

BLOGGPAUS

Nu ses vi förmodligen inte förns 20 juli, TIDIGAST. Ha det himla bra, det ska verkligen jag ha!! I will miss youuuu sweethearts

Bilderna är från idag, nyduschad och hejohå. Håret är fortfarande inte klippt, men ser ni att mina lockar framhävs mycket mer nu? :-)


VALLSTA

Åh vet ni vad? Jag har alldeles nyss bestämt att jag ska åka upp till Vallsta (Hälsingland) med farmor imorgon! Ska vara där i 4 eller 5 dagar och hälsa på mina småkusiner Ylva och Joel. Var exakt ett år sen jag träffade dom nu, så ska bli himla roligt! Kanske till och med får följa med Ylva på dansläger i några dagar, hihi! Och isåfall kommer jag hem precis innan Mallorca, längtar sååå. Mina små änglar ♥

NYA SHORTS


GÅRDAGENS OUTFIT


HAPPINESS

Runt klockan 1 igår satte jag mig på cykeln och trampade in mot stan, mötte upp Erica och senare gick vi till Johanna för en liten myseftermiddag/kväll. Har varit förkyld i flera dagar nu och hostar hela nätterna, men mår så himla bra annars. Solen har varit med
många dagar, en utav mina bästa kommer snart hem, jag har himla fina vänner och om exakt en vecka åker jag till Mallorca. underbart.

VAD HAR NI MISSAT DEL 2.

Jag har varit på selected, som jag pratade om förut. Sova, äta, träna, sova, äta, träna - var så dagarna såg ut hela tiden. Men hade det kul där och träffade fiiina vänner. Fick även "pris" för veckans bästa kompis i västmanland. Vi var bara 10 stycken men, alltid roligt att få höra sånt, gullisar :)

IGÅR KVÄLL

Gårkvällen var mysig, åkte till kusinerna och fikade och spelade spel samtidigt som vi firade Patrik som nu har blivit 16 år. Gick ut på en liten promenad igår och mötte på världens sötaste hästar som alltid står på samma ställe och väntar på en, så goosiga ♥ Idag går jag ut i solen igen, älskar vädret dom här dagarna.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KÄRASTE KUSIN


new dresses in the closet

Här är mina nya älsklingar, så himla fina!! Riktiga sommarklänningar, åh är så nöjd! DOM SKA MED TILL MALLIS

SVAR

Jag vet vilket helvete det är med tandställning, men ska man va fin får man lida pin! hur länge har du haft din tandställning och hur länge ska du ha den? har det blivit någon skillnad än? svara gärna i ett inlägg :) jättefin blogg har du!

Jag fick min tandställning den 15 maj, så har haft den i lite mindre än 2 månader bara. Jo allt har det blivit skillnad, gluggarna där bak som jag ska täppa igen har blivit mycket mindre, precis så som det ska bli. Men sedan har jag ju mina framtänder och dom bredvid = de snea tänderna som ska fixas senare, ska få räls över hela överkäken i september. Så har bara kommit en millimeter bit på hela vägen. Jag ska ha tandställning i 1,5 till 2 år. Sedan kommer jag få en ståltråd bakom tänderna efter tandställningen för att resultatet ska hålla.
Tack gulleduu! :-)

Saknar dig redaaan

Är ute i solen hela dagen idag, älskar det hääär!! Men ska snart fixa mat åt mig själv och sen göra någon hemmasyssla som mamma hade skrivit upp, typ vattna blommorna haha :P. Ha en bra dag, det ska jaag!!

NEW IN

Jag har glömt att berättat och visat mina nya spetsshorts som jag fick med mig hem från Polen. Detta var det enda jag kunde köpa eftersom att jag hade glömt pengarna hemma, smart :PP Kan iallafall säga att dem är riktigt jobbiga att ha, man kan inte röra någonting utan att dom blir smutsiga, men dom är sååå snygga!!
 

VAD HAR NI MISSAT DEL 1.

("MAMMA klippte mitt hår. Vi tar en kökssax, en bit hår och klipper av det på mitten, ungefär så lät det. Och där rök 5 cm av mitt hår!!!")
 
Och sen har jag ju konfirmerats också, åh så himla skönt, och så himla värt!!!! Fick ett guldhalsband, ett presentkort 500kr på ginatricot,
EN IPHONE 4S och 500 kronor, bra jävla nöjd!

IDAG

 
 
 
 
Åkte iväg med bror o mamma till Örebro runt 12 idag. Var i jeppes lägenhet och åkte till marieberg. Spenderade upp alla mina pengar från presentkortet på ginatricot som jag fick igår, hur nöjd som helst!!! Kläderna får ni se senare, nu slår jag mig ner vid soffan och tittar på en film. pusshej. 
 

NU HAR NI MISSAT MYCKET

Hej, och välkommen tillbaka för mig!! Jag har glömt bort/inte orkat använda bloggen på den senaste tiden. Men hade tänkt att hålla igång nu innan jag åker till Mallorca - om 11 dagar!!!! För er som vill ha extra information så krånglar min "sms telefon" (berättar mer om det senare) som satan, och jag får panik. Nu kommer telefoni experten in i bilden, hörs!