You don't have to try

 
Jag vet så otroligt många, framförallt tjejer, som helt enkelt vill ha något av det motsatta till vad dom har. Jag vågar faktiskt säga att varje människa har någonting som de inte är nöjda över och som inte duger alls. Är man brunögd vill man vara blåögd, har man lockigt hår vill man ha råkt hår, har man kurvor vill man vara rak och så vidare. Nästan alltid finns det någonting som man stör sig lite extra på.
 
Jag tycker att den här låten och framförallt videon är så bra. Vi alla är naturliga i grund och botten, så varför låta oss luras? Det är såå många som slänger på sig smink som en vana varje dag, och lika så jag, men det ska man inte behöva. Man kan ändra sitt utseende med bara lite smink, helt plötsligt "har" man större käkben, fransarna är längre och huden helt slät och fin. MEN, det är ju så fint att vara naturlig, och vore inte det den bästa känslan, att verkligen känna sig fin utan att behöva massa hjälpmedel? Det är så fint att inte försöka vara fin, förstår ni hur jag menar?
 
Det är så ofta som folk går runt och önskar att de har något som någon annan har. Både i kärlek, utseende, motivation, vänner och så mycket mer. För helt ärligt, hur många gånger har du inte hört den där rösten i huvudet som säger att man skulle göra vad som helst för att ha "den personens ben, hår, förhållande osv"? Någon gång kanske du till och med önskat dig dens personens liv, för att det verkar så bra. MEN, hur många gånger har du inte hört hur fin, älskad och bra du är? Jag skulle tippa på att du har fått höra det många gånger, men man är så sjukt "duktig" på att bara skölja bort det, antingen ignorera det eller skämta om det.
 
Jag totalt ÄLSKAR hur Colbie kan förmedla allt detta i en och samma text i en låt. Tänk att en låt kan vara en så stor tankeställare, tänk hur mycket vi kan påverka varandra egentligen. Samtidigt som det är så sjukt beroende och läskigt, så kan det också vara bra. Eller hur?
 
Jag har lånat en del av mina ord från Elin Pettersson, som jag tycker är en inspiration.

Juli/Augusti månad

I och med att jag jobbade så pass mycket under juli-månad hann jag faktiskt inte göra så mycket. Så fort jag fick lediga dagar umgicks jag med vänner eller Viktor, åkte och badade och liknande. Därför slog jag nu ihop juni-månad och augusti-månad i ett och samma inlägg. 

Hade några roliga kvällar med släkten. Spelade kubb, hade småtävlingar, åt god mat och hade allmänt trevligt. Shoppade rejält en dag med Vera i Örebro, har kläder jag kan visa upp lite senare! Började umgås mycket med Viktor och hade många bra dagar tillsammans ♥ Tillsist kommer vi till höjdpunkten då jag, mamma och pappa bokade en resa till Kroatien, bara en vecka senare åkte vi! Och det var såå fint!!
 
Jag och Stina bestämde oss spontant för att bygga en koja och det slutade med världens mysigaste som vi sov i över natten! Har även hängt hos henne och gosat med hennes urgulliga kattungar. Jag hade problem med ögat i några veckor som svullnade varje kväll och natt, haha så jobbigt! Men som tur var så gick det tillslut över, har dock ingen aning vad det var för knas som hände. I slutet av sommarlovet hade vi innebandyläger och snart drar säsongen igång igen, tiden går såå fort! Hann även vara på några sma hemmafester här och var.
 
Träffade tjejerna en del sommarkvällar för skitsnack och god mat, på en av bilderna ser ni Emilias lilla valp från en av kvällarna, så SÖT. Någongång här emellan firade vi också fina vännen Sanna som fyllt 17 år. Sedan kom medeltidsdagarna och jag umgicks mycket med Frida och festade lite en kväll. Åt även ute på stan och hade det mysigt med vänner.  Avslutade sommarlovet på bästa sätt. Jag och Viktor tog tåget till Örebro, åt god mat och tittade sedan på bio.

Match

Känns så konstigt att innebandyn faktiskt är igång igen nu! Full fart och idag är det match mot Surahammar igen.
 
Sitter iallafall i skolan nu och försöker att plugga spanska, engelska och samhäll på samma gång. Det går liite sådär och jag har tappat motivation så mycket redan till skolan haha! Det enda jag har hört de två första veckorna i skolan är "2an är lätt det värsta året" och jag ba okej :). Jaja, slutar iallafall klockan 3 och då ska jag hem och äta + sova och sedan är det maaatch. Kanske ska kolla ett oth avsnitt till också, snart har jag kollat klart hela serien för andra gången, vad ska nu hända med mitt liv?

Beställda

Dååå hoppas vi bara att dem passar!! Är livrädd att de kommer vara för stora haha, men hoppas på det bästa! Vet mycket väl att detta är ett par byxor som man antingen hatar eller älskar. Och jag totalt älskar dem! Dem sitter himla snyggt och dessutom går det inte att bära något skönare! Beställde hem både i lila färger och i bruna färger, nu är det bara att vänta. Snart måste jag lära mig att hålla i mina pengar igen haha! Kramis
 

Sommarkväll (2)

Min lilla "kusin" Joel och faster hälsade på här i Arboga i tre dagar. Jag träffar dem endast 1-2 gånger per år  eftersom att dem bor så långt bort (utanför Bollnäs) så det var himla roligt! Jag träffade även farmors bror och syster som jag inte har träffat sedan farfars begravning 2006. 
 
Vi var iallafall hemma hos farmor och åt god mat på måndagen och på tisdagen jobbade jag. Farmor och company (haha) kom och hälsade på mig på jobbet och senare på kvällen var Joel och Anna (min faster) hemma hos oss. Så roligt att träffa släktingar igen efter så lång tid, och det är heeelt sjukt vad Joel växer, tänk att han redan är 7 år nu?! Bilder från de två dagarna:
 
Farmors brors hundar. Det är helt sjukt hur bra uppfostrade de är.
 
Joel körde straff-turnering i fotboll med oss och det kändes som om han sprang runt i flera timmar haha! Snacka om energi.
 

Besviken

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Från början när jag såg dessa kommentarer började jag skratta och tänkte att det endast var omoget gjort. Men nej, nu när jag tänker på detta, så blir jag ledsen. Ja, jag tar åt mig. Grattis, nu fick du precis som du ville, hoppas att du känner dig stolt över dig själv.
 
Jag förstår inte. Jag VET att varken jag eller Viktor har gjort dig något, och jag VET att vårat förhållande bara angår mig och honom. Du har inte ens rätt till att yttra dig om sådana här dumma och kränkande kommentarer. Jag blir så besviken, varför kan du inte bara glädjas? Varför vill du förstöra? Och NÄR ska människor lära sig att sådant här bara är fel. Det gör människor ledsna och vad är meningen med det? Du har inte en aning om hur förhållandet mellan mig och Viktor är och du har inte en aning om hur mycket/lite sårade vi kan bli för sådant här. Det var bara igår som vi tog steget att göra detta officellt och gå ut med det till alla vi känner, att jag älskar Viktor så mycket, för den HAN är. Jag öppnar mitt hjärta och det hinner bara gå en dag innan jag får sådana här kommentarer som är till för att klanka ner på mig/oss.
 
Jag tänker inte bara radera de här kommentarerna och låtsas som ingenting för det här är FEL och du sårar mig och det ska du fan veta om. Jag hoppas att du tänker om nästa gång för det här är pinsamt gjort av dig. Jag och Viktor tänker inte ändra på oss bara för att du har idiotiska åsikter och det här kommer inte att påverka oss alls i fortsättningen. Tack för mig.

Ny favorit

En jumpsuit från h&m HÄR som jag köpte dagen innan vi skulle resa till Kroatien. Ett av mina bästa köp, älskar den sååååå mycket!
 
   
 

Match i Strängnäs

En lycklig Ida som ska skynda mig ut till bilen för att titta på Jesper som ska spela match i Strängnäs:
Igår sov jag ut lääänge och tog min efterlängtade sovmorgon som jag behövde. Vid 4-tiden åkte jag, Emilia, Julia och Vera ut till donken för lite gott käk och senare på kvällen kom Jesper hem. Vi tittade på ett nytt program på tv som jag tycker verkar jätteroligt, tips till: "Atleterna"!!. Klockan 2 på natten kom Viktor hit från jobbet och sov kvar till morgonen nu då han åkte till Västerås för att kolla på cross-SM. Ett riktigt freak är han. Jaja, måste skynda, hörs!

Juni månad

En hel del träning med försäsong och mycket löpning. Min kära bror tog studenten och jag började få sommarkänsla av att fika ute med vänner. Jesper och hans flickvän Anna var i Turkiet en vecka och kom hem med mina drömmisar, Nike air max! Kostade bara 350 kronor så han fick köpa med dom till mig hihi :-). Dessutom fixade jag mina naglar på lilla spa, vilket jag blev jättenöjd med precis som förra gången!!
 
Både Johanna och Jesper hade bal i Örebro och min avundsjuka går inte ens att prata om. Jag gick ut första året på gymnasiet med betyg som jag är nöjd över. Jag umgicks också en del med Jakob men långa promenader, fika och snack. Sedan kom midsommar och det firades hemma hos Frida med vänner, kvällen avslutades hos Viktor. Veckan efter började mitt sommarjobb på Bergmansguld där jag har jobbat hela sommaren, och ni ser chefens hund på bilden. Bästa, finaste Masse!! Tillsist hade laget också lagfest tillsammans med herrarna, var en rolig kväll som tyvärr slutade lite tidigare än väntat bara!

Present från Viktor

När Viktor var i Tyskland i somras köpte han en "liten" present till mig. Blev så chockad över detta att jag inte fick fram ett ord haha. Michael Kors skor och Calvin Klein parfym. Har på mig skorna just nu och älskar dem sååå mycket, dock är det jättesvårt att få till rättvisa på dem på bild. Haha han skämmer bort mig så mycket ♥ Kunde iallafall inte bli gladare, tur att skorna satt perfekt och att allt föll i min smak. Tur att han känner mig hehe :-) bästa bästaste

Krka nationalpark

Målet innan jag dör, bada vid ett vattenfall. Var i en"nationalpark" i Krka och det var sååååå fint!! Kolla bara alla dessa vattenfall och naturen, in heaven. Var ändå helt ok att det var mulet och regnigt halva veckan då vi fick tillfälle att åka iväg på lite äventyr.
På den andra bilden ser ni mig och min fina mamma.

Sommarkväll (1)

Eftersom att jag har haft blogg-uppehåll under sommaren har jag väldigt mycket att berätta. Lite sommardagar/kvällar, höjdpunkter osv.
Sånt som jag tycker  är lite roligt att dela med mig av.
 
Den 4 juli fyllde iallafall en liten babe år, fina Evelina!! Hade en såååå mysig dag. Jag och Viktor åkte till hennes sommarstuga i hällarna på dagen då vi badade, åkte ring, solade, lyssnade på musik och fiskade. Sedan väntade vi in de andra 5-6 personerna och på kvällen spelade vi spel och grillade. Var en riktigt lyckad dag! Jag och Viktor åkte tillbaka redan nästa dag för att vi trivdes så mycket haha! Så gosigt

Kroatien 2014

 
Första dagen då det SPÖREGNADE. Då tog vi en lång bilresa till Bosnien - Mostar och tittade runt. Så fint!
 
Även detta första dagen. Vi åkte lite spontant till en lagun i Imotski, ni ser den längst ner på bilden. Egentligen så mycket finare i verkligheten, kan iallafall säga er att det var en pina att GÅ ner och upp till och från det här stället, ni kan ju se hur smart vägen var byggd haha..
 
Inte världens charmigaste bild, men måste visa vår söta hyrbil som vi hade i tre dagar haha!
 
Vi åkte till vattenfallen som jag tjatat om så länge, ska väl inte klaga, ni ser ju.
 
Strandhäng, i det finaste och klaraste vattnet jag någonsin sett. Vet att de skiftar på bilderna, men det var helt kristallklart och man kunde se detaljerna på botten från tiotals-meters avstånd. Dock klarade jag bara två dagar innan jag fick soleksem och däckade helt i solstolen haha!