En dag med Jakob

Runt halv 2 cyklade jag in till stan för att umgås lite med Jakob. Det kändes som om vi gick flera mil och jag har stora blåsor över hela hälarna haha.. Men det var mysigt och vi pratade på hela tiden! Sedan gick vi och käkade på Pronto, jag tog kycklingsallad och det var sååå gott. Sedan gick vi vidare till bryggan där vi fikade igen haha, och nu är jag hemma! Träningen börjar om en halvtimma och sedan är jag nog bara hemma hela kvällen för att ladda inför en jobbdag imorgon.. KRAM PÅ ER

Min nya fina

Min nya klänning som jag egentligen skulle ha som klädsel på midsommar, om det inte hade varit för kallt.. Jag älskar den! Så enkel men ändå så fin. Den är köpt på bikbok för 300 kronor om jag minns rätt! Så synd att bilderna inte ger rättvisa bara, är iallafall en ny favvo!
 

Drömställe

Där min kusin var för några dagar sen, ni ser honom på bilden längst ner till vänster och bilden i högra hörnet är en av hans egna. Jag pratade med dem om den här platsen innan de skulle resa iväg. Kommer i ihåg att ett mål innan jag dör är att bada vid ett vattenfall? Och att det skulle vara i Kroatien? JUST DÄR var dem för några dagar sen, inge avundsjuk, nejnej.... Stället heter förresten Krka.
 
Next up: Cyklar till jobbet slutar inte förns 18. Wiho... Efter jobbpasset har jag träning och sedan blir det nog bara sängdags för mig haha!
Så är livet när jag är hemma och sliter medan resten åker till Bråvalla.. Jaja, på lördag är det lagfest, ser fram emot det istället!

Ta vara på tiden

Ni vet alla dom här olika quotesen då folk pratar om barndomen och att det var bättre då? Det brukar låta ungefär såhär: "På den tiden existerade inte skitsnack och kärlek var en puss på kinden. Höjden av smärta var när barbiedockan gick sönder och största rädslan var monstret under sängen", sedan ska man berätta hur jobbigt och eländet det är nu i äldre dagar. "Nu är skitsnack vardagsprat och kärleken är svår. Höjden av smärta är när man har förlorat den betydelsefulla eller plötsligt blir sviken. Den största rädslan är att få sitt hjärta krossat".
 
Egentligen hatar jag dem här texterna. Ja, det kanske var lättare med känslor på det tiden, för att man inte förstod, för att man inte hade lärt sig, för att man inte var sådär RIKTIGT kär eller hittat den som man inte kan leva utan. Jag läste en jättebra tweet idag, där stod det: "Det finns fyra saker som aldrig kommer tillbaka. Stenen du kastat, chansen du missat, orden du sagt och tiden som gått. Lev livet här och nu". Varför ska man bekymra sig så mycket över det som hände för flera flera år sedan? Det tillhör det förflutna och man ska inte vara för nostalgisk. Du måste leva och utnyttja ditt liv till det bästa, blicka framåt istället. Du kommer aldrig bli 4 år igen och du kommer aldrig tänka likadant som du gjorde då. Du har förändrats och det gör alla, det är bara att inse.
 
Ta istället vara på tiden och ta vara på det du har. Om några år kommer du kanske inte kunna göra samma sak som du gör nu. Tänk inte för mycket på det gamla och tänk inte för mycket på det som ska komma. Du ska göra det som känns bäst för tillfället och det som din mage och hjärna säger att du ska göra. Lita på dig själv. NJUT. Dock blir jag väldigt glad av dessa bilder här under, haha en fjuttig liten köttbulle var jag.
 
Update: Nu tänker säkert vissa att jag är jättedubbelmoral med tanke på det förra inlägget haha! Men det är inte riktitg det jag vill förmedla. En midsommar som jag pratar om där kan man uppleva på samma sätt igen och allt blir vad mad gör det till. Självklart ska man minnas de bra stunderna från när man var liten, men man får inte bekymra sig och göra att nutiden känns sämre för det. Okej? Kram på er.
 
 
 

2 från midsommar

Jag och min superfina krans som jag och Viktor cyklade ut och plockade blommorna till haha! Resten fick kära mamma fixa, tur jag har henne!
Det känns inte som en riktig midsommar utan kransar, kransarna hör till. Samma sak tycker jag med dans runt en midsommarstång, utflykter, 5-kamp och lekar, sång till sent på kvällen och ett härligt umgänge. Jag tycker vi har förstört midsommar lite, med ungdomar som är desperata efter fester och något ställe att strosa runt på för att dricka. Egentligen tycker jag att det endast ska vara en mysig högtid då man umgås med familje-vänner och bara ha det roligt! Några av de bästa barndomsminnen jag har är helt klart från alla midsommaraftons-dagar, dem var så lyckade! Vi åkte ut på traktor och plockade blommor, barnen hade skattjakt, vi dansade och sjöng, hade fotbollsturnering och jag var sååå lycklig haha!! Snurra tillbaka tiden bara.

Nya älsklingar

Här är mina nya skor som jag har glömt att visa upp för er! De har redan blivit slitna och smutsiga, men jag älskar dem ändå! Så fräna och sköna, dessutom ser fötterna ganska smala ut i dem! Finns också i zebramönster, nästan så att jag vill köpa dem också! loove

#9 innan jag dör

#23 Lära mig vissla. Jag blir GALEN på att jag inte vet hur man visslar, det är så irriterande! Inte heller kan jag rulla tungan eller smälla sådär högt med tuggumi, jag förstååår inte. Dock kan jag vissla innåt, och det gör jag hela tiden! Men hallå, hur svårt ska det vara? Har till och med sökt runt på youtube hahaha, hej desperat.

#24 Att äga en hund. Jag har gått och blivit kär i tollare. Åh dom är så söta och fina och jag vill bara gosa med dem! Jag vill ha en hund i som är mellanstor som jag kan busa, gosa, ut och springa och gå med. Ge mig nununu

Biokväll med favs

Åkte till Örebro med Johanna, Vera och Erica. Vi åt på tacobar och sedan tittade vi på "fault under the stars", ett riktigt tips faktiskt! Men så himla sorglig. Hahaha jävla Vera som gjorde att vi satt och asgarvade mitt i filmen medan alla andra stackare grät, typiskt oss...
 
Ser ni bilden på pappa?! Helt sinnessjukt hur mycket det åskade och bullrade i eftermiddags. Plötsligt kommer han in med händerna fulla av hagel som han har gjort till snöbollar hahah! Slutet av juni-månad i Sverige, välkommen! Nu ska jag sova och gå upp tidigt imorgon. KRAM

Midsommar

 
 
Var hemma hos Frida hela kvällen med bra vänner. Drack, skrattade och umgicks. Gick vidare till en annan fest runt halv 2 (?), men stack lika fort som vi kom dit haha. Det dagen bestod av igår var att sova,sova,sova och sova eftersom att jag inte fick en blund under natten. Hade det iallafall trevligt och fick även möta på några saknade vänner!
 
Idag ska jag bara vara hemma på dagen, sedan hitta på något trevligt med tjejerna på kvällen. Nattbad eller bio kanske? KRAM PÅ ER

Älskade sommarlov

Jag har haft en toppenbörjan på mitt sommarlov.
 
I Torsdags hade jag skolavslutning, sedan jobbade jag till klockan 5. Direkt efter gick jag till André som tagit studenten och firade honom lite och senare på kvällen hade som sagt en del av klassen fest hemma hos Ellen! Skitroligt, det ska få göras om!
 
I Fredags tog Jesper studenten. Vi åkte till Örebro och firade honom och sedan kom lite släkt och vänner hit och firade, supermysigt!
 
I Lördags firades Sanna som har fyllt år. Vi var 10st hemma hos henne där vi pratade, lyssnade på musik, åt tårta och spelade massa spel!
 
Igår var jag med Frida hela dagen. Vi cyklade till bryggan och satt där i flera timmar. Sedan mötte vi upp Jakob och på kvällen var vi hemma hos Sanna igen med några vänner. Vi umgicks där hela kvällen och sedan tog Jakob sällskap med mig en bit hem. Haha bästa!

Jespers student

 
 
   
 

Skolavslutningskvällen

- 5 stycken bilder från igår kväll! Jag och min fina klass. Hade det faktiskt väldigt roligt! Vi var hemma hos Ellen, ungefär halva klassen, och bara hade roligt. Slutade med att jag hamnade hos Linn vid 12 där det fanns en del folk, och sedan gick jag hem strax innan 2.
 
Har var heeelt slutkörd idag haha, men bara att dra sig upp och sedan åka iväg till Örebro för att fira min storebror som precis tog studenten! GRATTIS BÄSTA. Visar massor med bilder senare! Nu sätter jag på ett avsnitt med Ghost Whisperer och sedan ska jag nog sova ganska tidigt. KRAM PÅ ER
 

Trädgården

Även fast jag hatar alla gånger som mamma ber mig att plantera, vattna, rensa, bära jord och liknande så älskar jag att se det här när trädgården är så fin. Helt sjukt hur mycket mamma sliter med den, och helt sjukt hur ointresserad jag är av sånt, tyvärr haha.. Men för någon dag sedan var det jättefint ljus ute, och se hur fint det är. Blir ändå lite stolt över det haha, hon är duktig hon, min lilla mami. kramisar
 
 
 
 

Nationaldagen

Jag för någon timma sedan. Min dag har än så länge sett ut så här:
 
- Vaknade vid 8. Förstår inte varför jag inte kan sova längre än typ halv 9 nu för tiden?! Så irriterande.
- Dammsög huset. Nackdelen när pappa är bortrest haha, jag måste hjälpa till mer hemma.
- Åkte till donken med Vera. Satt där i någon timma och åt glass, det som gjorde den här urtråkiga dagen lite bättre.
- Testat skolavslutningskläder. Äntligen vet jag vad jag ska ha på mig, är inget speciellt. En rosa kjol och en vit topp, ni får se nästa vecka!
 
Next up: Åker till Jakob och tillbringar resten av kvällen där med några kompisar. KRAM PÅ ER.
 

Bal nummer 2

 Idag var jag återigen i Örebro och tittade på bal, denna gång min brors och några vänners. Det var en sååån stor skillnad på balerna haha, här var det PROPPFULLT på gatorna och folk överallt. Men allihopa var såå himla fina i sina frisyrer, klänningar, sminkningar och kostymer.
Och nu kan jag inte låta bli att längta ännu mer. KRAM
 
 
 
 
 
 
 

En snabb outfit

Jag älskar min nya långklänning sååå mycket! Skulle kunna bo i den. Den är så fin, så enkel och SÅ skön. Det här är iallafall min klädsel idag. Väldigt snabba bilder från min Iphone 4s, orutinerad att glömma stänga garderoben haha. Jaja, snart ska mobilen skrotas, snart går mitt abonnemang ut och då ska jag ääntligen ta mig i kragen och byta mobil! :D

Mina naglar

Gick till Lilla spa vid lunch idag och fick mina naglar fixade. Så nu är dem så fina såååå! Har likadana som senast, förutom att dessa endast är på mina riktiga naglar, det är alltså inte någon förlängning. Kostade mig ingenting i och med att jag fick det i present av Viktor, tack så jättemycket ♥♥ KRAM
 
 

Finaste på bal

Idag hade en av mina närmaste vänner bal i Örebro, och hon var så vacker. Det är det jag älskar med min fina Johanna, hon är verkligen en naturlig skönhet. Så himla tråkigt med vädret bara, men hoppas ändå på att hon fick en superdag och nu kväll!! Och om två dagar har Jesper (min bror) också balen. Längtar så tills det är min tur, bara två år kvar haha!
 
 
 
 

Shoes

  
Inviger mina nya skor idag med tanke på att jag har skavsår exakt överallt på mina stackars fötter nu haha.. Supersköna är dem!
 
Försöker stå ut med de sista skoldagarna innan vi tar sommarlov. Nästan alla lektioner går ut på film och betygsnack känns det som, men ska väl inte klaga! Har iallafall gjort klart nästan alla uppgifter vilket är väldigt skönt, sjukt hur snabbt det här året har gått! Fast så säger väl jag varje år. Jaja, nu måste jag rusa, bussen kommer! KRAM