den saknande

Världens jobbigaste skoldag, hatar tisdagar. Men jag ska inte vara bitter - eller jo, det ska jag. Jag missar ju dessutom innebandy träningen ikväll, kanske. Men däremot får jag dansa, som också är bland det roligaste som finns. Ska börja repetera inför uppvisningen som bara är om några veckor, ojoj alltså. Och imorgon har jag SO prov, och jag kan typ inte ett skit. Lilla paniken, jaaa. Bilden är från skolavslutningen. Jättefin bild allstå.. på mig och en bra tjej - Emilia.

en snabb titt

såhär såg jag ut idag i skolan, bilden visar inte verkligheten - jag ser as fet ut, men jag hade skit brottom till bussen så det fick gå fort. Men iallafall, exakt likadant som jag hade i lördags. chaio. skulle ha publicerats igåår.

++

I'd find a million ways to say I love you.
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time. And I can't make you mine
.........................It's impossible.........................


Utanför bilden har jag bosatt mig nu, börjar 11:50 och fryser redan ihjäl. Bra att vi har element som funkar på skolan :P

GRATTIS JULIA

16 hela år har du levt idag, graaattiss bäästa!! bilden är tagen från sommaren 2010, rätt härligt det var dåå. älskar dig

Vad ska ni göra i år?


Det här är en del utav alla saker jag ska göra i år. Låter rätt bra vaa? Förutom 5.. ;-) Dessutom ska jag till småsaker som t.ex. Färna spa. Och jag och mamma försöker att tjata till oss en utomlandsresa! Och jag har själv bestämt mig för att tälta igen, åka till stockholm och liknande också ;-) Vad ska ni göra under året?

förra veckans

VINST mot Rutin, 5-3. Nu sitter jag hemma och har precis käkat upp tacos resterna. Resten av dagen spenderar jag på övervåningen
med karameller, pluggande och tv tittande. Eftersom att jag inte har någon speciell klädsel idag så får ni en outfit från förra veckan.
svarta jeans från cubus och ett leopardmönstrat linne från USA.

15 korta - det du inte visste om mig

1. Jag önskar att jag kunde sjunga och spela gittar.
2. Det kan ta en timme för mig att hänga in 15 tröjor i garderoben.
3. Jag brukar gå och borsta tänderna i typ 10 minuter, älskar det!
4. Mina betyg för höstterminen: "2 A, 4 C och resten B. Jag är nöjd.
5. Egentligen har jag bara tre riktiga kusiner, Joel som är den minsta bor bara hos Ylva.
6. Jag går jättelätt upp i vikt, så när jag får tandställning ska jag börja med godisuppehåll.
7. Min naturliga bena i håret är varken mittbena eller snebena, den är mitt emellan. Skit irriterande.
8. Egentligen så hatar jag att både låna av eller ut pengar från/till någon, men jag gör det ändå.
9. Jag är rädd för att gå ner i källaren när jag är ensam hemma, även fast jag bott här hela livet.
10. Jag älskar att bli kliad. På ryggen, i håret, på benen, på armarna, i ansiktet. Spelar ingen roll.
11.Jag är verkligen inte nattmänniska, blir trött jättetidigt och går också upp tidigt. Skittråkig, haha.
12. Jag knäcker allt som går att knäcka på kroppen. Och börja inte med det, jag vet att det inte är bra!
13.Jag får grymt mycket finnar av chips, jag skäms när jag har typ 3 st - därför undviker jag hellre det.
14. Jag har typ tix. För att jag inte ska gå och rycka på näsan, munnen eller ögonbryna så blinkar jag jätte ofta.
15. Jag tänker jätteofta på hur det skulle vara om jag var henne, eller om jag umgicks med honom osv.. när jag ska sova.

på övervåningen

Sitter och försöker mosa i mig facit på frågorna från industrin som jag har prov i på onsdag. Och blir jäkla arg på mig själv för att jag börjar att plugga på det nu. Började plugga för typ 5 minuter sen och jag har redan spel på det, blir ju tokig. Fattar inte skiiit? ooorka livet

STÄDNING

VET NI VAD? Fick just nytt rekord på wordfued, 202 poäng slå den ni!! jaaa,jaa rätt gryyym! igrave, om du vill få stryyk. Städar
rummet gör jag också, och snart äter jag mat. ↓↓ Mobilbild på hur jag ser ut idag, skjorta - svarta jeans och utsläppt hår.

you don´t know me.

Gick upp vid 9 och käkade frukost, nu sitter jag här. Dagen: Åker till vasahallen halv 3, sedan tittar jag på killarnas
match (HJ18). Sedan åker jag nog bara hem och slappar hela dagen. Blir en skön dag, det är nicccee.
från en match när jag spelade med 97-tjejerna. Haha, jag ser ut som en jätte mot dom?

dagen innan helgen, fredag

Här nedanför ser ni hur jag ser ut idag! Mina andra outfits ser ni här. Tycker jag är rätt duktig på att uppdatera outfits? Tycker själv att det är jätteroligt att kolla på! Och har snart syslöjd, kommer förmodligen kaosa sönder eftersom att vi har vikarie ;-) Vi hörs.

- sanningar om mig

1. Jag tänker alldeles för mycket. Väldigt mycket om framtiden, när jag väl har börjat att tänka på det, bekymra mig om det eller ser fram emot det så kan jag inte sluta. Jag tänker på att det blir värre, att det kommer bli tråkigare för de som har hela barndomen och livet framför sig. Tänker: Jag saknar barndomen, då vi inte använde facebook utan var ute och lekte. Då vi inte smsade varandra, utan vi träffades och lekte med barbies. Mina barn på 14 år tänker: Jag saknar barndomen, då vi bara använda Iphones och vanliga egna macbook datorer, då man bara kunde hålla kontakten via facebook. Nu har vi ju egna stora skärmar som är inbyggda i väggen och som man kan peka på. Ni fattar!

2. Jag vill inte flytta hemifrån. Jag vill inte flytta hemifrån nu och som det ser ut så vill jag verkligen inte göra det när jag går på gymnasium heller. Förstår inte hur Jesper redan vill flytta, och det händer i april. Jag gillar att vara hemma, det är inte en enda hel dag som jag är hemma helt själv. Och jag tycker om att ha sällskap, jag skulle känna mig alldeles för ensam annars. Dessutom är lägenheterna som man oftast köper när man precis börjat i gymnasium minimalt små, i den som Jesper ska bo i skulle jag nästan känna en cellskräck.

3. Jag älskar att sova! Egentligen skulle jag kunna sova en hel dag, tycker att det är så himla skönt att bara ligga och dega i timmar i sängen. Men däremot gör jag aldrig det, det senaste jag någonsin har gått upp är halv 1, och det var för 4 år sen. Vet ni varför jag går upp? För att jag inte vill missa frukosten, haha. Älskar fruuukost, bästa på dagen, läätt!! Jag bryr mig ganska mycket om när jag äter, därför är det lika bra att gå upp så behöver jag inte tänka på dom problemen ;-)

som påminner om sommaren

Sitter och kollar igenom bilder från sommaren, det är helt sjukt hur bra och härlig sommar jag hade i år. Fick vara med om en massa saker, precis som jag vill ha det. Skara sommarland, Hälsingland, tältning, Öland, Helsingborg (fotbollscup), midsommaren, skolavslutningen, medeltidsdagarna. Jaa! Och nu sitter jag här och tittar ut när det snööar, haha. Min dag: Skola, hem, plugg, innebandyträning och sova. Som princip alla mina andra dagar ;-) Ibland har jag en sån sjukt jävla tur. Att jag fick så himla bra kusiner, bäästa.


LILLA LYCKAN

Vet ni vad? Jag får både åka på selected player och konfimeras i sommar! Så nu skickar jag in anmälan och i sommar åker jag till Karlstad, lilla lyckan! Gjorde min dag igår, och idag :-) Ikväll: Dans, sedan åker jag hem och tar mig en sömn med många timmaar! ↓ jag idag, fin bild ocksåå. Men ni fattar, randig stickad tröja och svarta jeans. ↓

min klädsel idaag

Orka vara seriös, orka vara fixad, orka bry sig

och inte bara det..

Tjena på er! Det är en usel bloggning, ja jag vet. Men har haft fullt upp i skolan, och nu sitter jag och pluggar hemma. Dessutom ska jag på träning om sisådär 1 timme, nu är fotbollen igång igen! Men jag kommer förmodligen bara träna när det är styrke, som jag behöver. Jag har ju trots allt både dansen och innebandyn också! ;-) Såå, nu sitter jag och pluggar både so och biologi, så ska återgå till det! Vi hörs imorgon.
just girly things

Har iallafall gjort någon nytta idag...

...till mig själv. Varit så enormt duktig och städat mitt rum som var helt kaos. Och jag är så seg att det typ tar en halv timme att plocka upp 10 tröjor, såatteh.. Och klockan 6 åker jag till kyrkan, ska på en gudstjänst med elisia, låter kul va? ;-) Right now: muusik i höögsta volym, bloggtittande och facebook.

2004 & 2008

latdag

Helt sjukt vad jag hatar söndagar... Hittar inte på någonting idag, förmodligen. Har ingenting att komma med alls, men ni kan iallafall lida med mig för att jag är livrädd för att gå på toa? haha... Fatta om en orm eller råtta skulle kika upp ur toaletten, och då sitter man där? EEEEUUUAAA. **För att lätta upp stämningen** Ser ni hur good min efterätt var på nyårsafton? muums, litet smile också..

bästa lördag

Matchen avklarad - vann med 6-5! Rätt kul det är, innebandyyy! ♥ Och nu såhär lite spontant, snart kommer tjejerna för pizza - sedan har vi inte planerat något mer. Och idag är det en myskväll, så kommer förmodligen inte några bilder sen ;-) Med osminkade, trötta, nyduschade och mjukis klädda tjejer!

she's cooler than ice, flyer than wind, hotter than fire

Har tagit slut på en hel toapapper, jäkla näsa! Sånt är livet hörni, och nu sitter jag och jobbar lite på en biologi uppgift. "Hur är en ideal kille?", "Hur känns det att vara förälskad?", "Hur skulle du reagera om din bror eller din syster eller en kompis berättade att han/hon var bisexuell?". Jaaa ni! Och idag kör jag på innebandymatch, hoppas på att jag får bra med speltid! Ikväll kanske jag möter gruppen av tjejer, ni vet nog vilka! ;-) ↓ skara sommarland 2011 ↓

Dag 09 - 5 saker jag kan gilla hos killar.

Nu skriver jag inte "snäll, omtänksam, glad osv..". Utgår från att alla tjejer vill att killar ska vara det? ;-)

1. En småsak som att hälsa och le, det gör mycket :-). Det är många som bara går förbi.
2. Ett stort leende! Ååå, kan bli kär i ett leende, man blir glad av att se personen.
3. Träningskille. Inte någon som sitter hemma och latar hela tiden, håller hellst igång med en sport.
4. Helt seriöst. Vem gillar inte en kille som först och främst ser bra ut, och sedan kan sjunga och spela gitarr?!
5. Jag gillar när killar inte har helt spikrakt hår. Det är charmigt med lockar.

yesyesyesyes

CHILL ATT SLUTA OM 30 MINUTER! Hehe... Beting på både spanskan och engelskan = slutar 11:35! :D
Däääremot så kanske jag måste vänta på bussen til 14:40... Livet alltså ♥

i must be in heaven, cause i looking at an angel.

Min blogg inspiration är nere på noll. Jag vet, sorry. Men jag har verkligen ingenting att komma med. Har blivit förkyld, är i skolan, pluggar, dansar och spelar innebandy. Det är det jag gör om dagarna :-) Har varken tid eller någon stor lust för bloggen. Men jag kör på så gott jag kan.  räätt söt och gammal bild :*

det är en vanlig dag, och jag har det bra.


min klädsel idag, förutom att jag har helt svarta jeans. (dom på bilden är mörkblåa) Vilket betyder att jag
tog bilden tidigare, och inte idag.

Dag 08 - Fyra bilder på vad som gör mig glad.





there is still a chance that they will see

Angry birds, rekommenderar!! Min lediga tid (rast) ägnas åt det, och jag kan inte sluta. Hårda problem det här.. ;-) Uppdatera: Får för mig att det inte blir någon backe idag??? Slutar troligen med litelitelite egen träning.

S N Y G G



(märkte senare att bilderna under är samma som den över till vänster, men lika snygg ändååå!!) Fryser ihjäl utanför bilden, första gången i 8:an vi har de ♥♥♥ Och vet ni vad jag ska göra senare? Åka i backen med julia!! Om det inte forstätter att regna i år och dar, då drar jag ut och springer istället. Är på ett himla humör idag, älskar livet.

Dag 07 - Två saker till något som jag längtar efter.

1. Färna spa. Som födelsedagspresent till mormor ska hon få presentkort på färna spa. Och samtidigt får både jag och mamma äran att göra henne sällskap! = Jag får massage!! :-D Vet hur det är där eftersom att jag var där med mamma en heldag förra året. Och det gör jag mer än gärna om!

2. Sportlovet då familjen kanske åker till orsa, om det finns någon snö kvar där. Familjen brukar åka dit för att
åka skidor varje år, och då är det mycket snö vill jag lova! Äääälskar orsa!

selected player

Har blivit uppringd och förfrågad om jag vill vara med i selected player i sommar. Gissa om jag blev glad!! 2 minuter därefter får jag reda på att det är precis den veckan som jag ska konfirmera mig på, hur värdelöst? Antingen utan "cup/läger" eller utan konfirmation. Åh, varför ska det hända just mig? Alltid mig, haha. Och vad gör jag nu? Sitter på uppevåningen och kollar på tv:n samtidigt som jag håller på med datorn och kollar på innebandybilder, standard. innebandyyy ♥

vi kan vara duktiga.

Igår: Åkte in till stan och kollade på innebandy, därefter åkte jag hem till johanna med erica och klockan 3 slutade det med att jag sov kvar där. Därav anleddningen till att jag inte gjorde mer än 1 inlägg igår. Ska snart stoppa någonting i magen, innan jag ska iväg på dop för Anna ;-) Ska bära vatten och grejer, önska mig lycka tiiilll!!

// och föresten.. nu kan du gå

En tjej som efter 5 timmar i en kyrka håller på att slockna framför datorn. Nu har jag precis käkat tacorester och senare åker jag vidare till vasahallen i stan för att kolla på en tjejmatch och en killmatch i innebandy. Imorgon ska jag på dop = vara i kyrkan åter igen. Och så att alla vet så är jag i kyrkan för sommar konfirmation, ingenting annat :-) Då vet ni det, och vi ses i nästa inlägg. bild från skolavslutningen, skulle vara rätt härligt att vara där nu igen.


and i can... dancing in the dark

Gryyym musik. Sitter utanför engelskan med klassen, hoppas dagen går fort. Är endå bara 3 lektioner kvar trotts allt.
Trött som satan och varmt är det inte här. Men varför gnälla? Det är fredag idag och snart helg, förutom att jag ska
till kyrkan både lördag och söndag. Från 9 till 2 imorgon i en kyrka!!!!??!? Liiiivet,

FREDAGEN DEN TRETTONDE


låt honom tro att allt är som förr

Hejsan allesammans. Just nu sitter jag med familjens dator hemma och tar det lugnt, tror jag ska gå och ta en macka snart. Senare ikväll har jag innebandyträning, lika dåligt träningstid som vanligt tyvärr.. OCH SNÖN?!??! Var fan är snön? Jag åkte i backen innan december förra året till februari typ. Nu är det mitten på januari och jag har inte ens kunnat tänka tanken på att göra en snögubbe/snölykta i år, för att det inte har funnits någon snö. Det tycker jag faktiskt är riktigt tråkigt. Enligt mig ska snön ligga tjockt på marken i ungefär två månader. Men vad kan jag göra åt saken? Därför
lägger jag ifrån mig datorn nu och vilar tills träningen börjar. Bilden är från nyår 2009, rääätt gryyyym.

KRETA 2005

Nu kommer nästa resa, min resa till Kreta som nästan är den sista jag berättar om. Där var jag i två veckor, och jag har nog aldrig skaffat vänner så fort som jag gjorde där.
Träningspass 1, i vattnet. Klart man är med på alla barnlekar som man kan vara med om, vattenrugby!!
Här är några utav mina vänner som jag träffade. Flickan framför mig hette Julia och henne umgicks jag med mycket. Pojken som sitter bakom jesper var hennes bror, och han var exakt lika gammal som mig, samma datum och alltihop.
Klaaart man gosade med gullekatterna!! Det tråkiga är att alla dessa katter är så himla magra :-(
Julia och två andra tjejer som jag träffade på vid hotellet, som jag dessvärre inte kommer ihåg namnet på. Men kul hade vi!
Undrar hur många vuxna det var som egentligen bara ville smälla till oss, så som vi höll på att leka jaga med vattnet vid poolen där alla andra solade.
Med dessa tre tjejor dansade jag på scenen. Älskade dans och sång redan på den tiden! Har för mig att vi antingen sjön till "every time we touch", eller någon ABBA låt.
Träffade även en sista tjej, hon som jag kom mest överens med och som jag höll kontakt med länge. En norks tjej som hette Tina och var ett år äldre än mig om jag minns rätt, vi träffade varanda när båda försökte lära sig att dyka vid poolen. Sedan när hon skulle åka hem gav vi varandras adress, och vi var "brevvänner" i två år innan vi började tappa kontakten tråkigt nog.
Haha, lilla skillnaden!! Dagen vi kom dit träffade vi på familjen simonsons som skulle åka hem dagen därpå. På bilden ser ni en riktigt solbränd Linn som var där i någon vecka, och Jesper som alldeles nyss hade kommit dit.

Dag 06 - En dålig vana jag har.

Hmm, gå och ta godis när jag vet att det finns. "Äsch jag ska bara ta en, och en till, och kanske en till. Och vad gör det om jag tar en fjärde? Det skulle vara väldigt gott med en femte." Jaa, ni fattar!! Mycket bättre om vi inte hade något sådant skit hemma, även fast jag önskar vid vissa stunder att vi har det här hemma av hela mitt hjärta. Men helt ärligt, jag kan lika gärna äta ett grönt äpple, bland det godaste som finns!

OUTFIT/FACELOOK

Plattat håret en liten del och mittbena (måste dessutom köpa värmeskydd!!), jeans från h&m som förövrigt är sönder just nu, stickad tröja från JC. Inget halsband/armbands tjaffs som jag tyvärr känner mig jätte obekväm i...

när ska du börja se, OCH förstå?

Vaknade, klädde på mig och åt frukost. Telfonen ringer, jag svarar och hör en engelsk man prata i luren - om att det är ett problem med våran dator. Lilla paniken haha, jag kan inte snacka engelska i luren med en snubbe jag inte vet vem de äääär!! Ändå höll samtalet på i 5 minuter, gaanska jobbigt? yesyes. Det enda jag sa: ööööö, yes, sorry, no, i dont understand. Haha tyyyp! Min morgon det där. Nu sitter jag hemma och kollar på ghost wisperer, gryymt! Haadet!

första dagen i skolan.

Går faktiskt helt okej, men skulle mycket hellre vilja vara hemma i soffan och kolla på film i bara pyjamasen. Ska snart börja min första mattelektion på den här terminen och sedan har jag idrott. Idag då? När jag kommer hem stoppar jag i mig en macka och byter om, sedan åker jag inprincip iväg på innebandyträning.

sssssooooommmaaaaarrrr

little reason to smile


Dag 05 - En nära vän och hur vi träffades.

Jag antar att vi träffades genom friitdrotten. Som små gick båda två i friidrott där alla hängde ihop, ett riktigt härligt gäng det där!! Hela gänget tränade tillsammans, tävlade tillsammans och åkte på "resor" tillsammans när vi åkte på tävlingar. Vänner var vi allt men vi stod absolut inte varandra nära. Efter några år började båda vi i samma innebandylag då vi fick ännu bättre vänskap. Det var så vi lärde känna varandra ännu bättre. Och nu på senare tider (cirka 2 år sedan) var jag en annan vän som också skulle träffa henne. Efter en dag med varandra fick vi bra kontakt och tyckte om att vara i sällskap med den andre helt enkelt. Den jag pratar om är min kära vän Johanna!

och en dag är kvar.

Asså, det är en hel dag som återstår innan skolan börjar. Oftast brukar jag iallafall ha en liten lust att börja, för kompisarna och bara att "ha något att göra" om dagarna. Men nu är det faktiskt verkligen inte så - haha, sorry kompisar. Orkar inte, orkar inte, orkar inte. Att loven ska gå så jäkla fort? Haha, gnällbruden här. Nöjer mig med att sitta och kolla på en disneyfilm, tarzan. Och imorgon ska jag njuuta av sista dagen på lovet!!

I brist på någonting att göra

Ditt namn? - Ida Gravé

När fyller du år? - 20 Mars

Vad har du på dig just nu? - Tights, stickad tröja.

Vilken årstid är bäst? - Sooommar!

Vad tycker du minst om hos dig själv? - På kroppen? Rumpan och min hållning...

Vem älskar du mest på denna jorden? - Familj och vänner.

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Alltid olika.

Vem sov du senast bredvid? - Clara och Alva.

Vem är din allra bästa vän? - Njaa, har ingen speciell.


Är du oskuld? - Jaa

Är du en bra pojk-/flickvän? - Haha, hoppas väl det.

Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - Nej.

Har du ett förhållande? - Nejnej.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Jaaadå.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Just nu, ett förhållande.

Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Som dagisgrej - jaa.

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Aldrig.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nja, osäker. Lutar mest åt nej.

Har du varit kär i någon? - Typ.

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Dumpat


Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Jodå, det tycker jag.

Vad har du gjort idag? - Varit i Örebro och kikat innebandy.

Har du varit glad idag? - Helt ok.

Har du varit ledsen idag? - Nope.

Har du gjort något bra idag? - Haha, kan jag inte påstå!

Vad ska du göra nu? - Käka nybakad sockerkaka!!

Har du duschat idag? - Nej justfan, det ska jag göra!

Är du trött nu? - Inte så värst.


Vem ringde du senast? - Mamma

Vem sms:a till dig senast? - Kusin.

Är du hungrig just nu? - Nej

Vad är klockan nu? - 18:29

Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Facebook, blogg.se och ginatricot.

Hur länge sen var det du träffa din mamma? - Typ 2 timmar sen.

Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Är i samma rum.

Lyssnar du på musik just nu? - Väljer låt, så jaa.

I så fall, vilken låt för tillfället?  - All this way - Amanda Fondell.


Vad har du för skostorlek? - 38/39

Din hårfärg? - Brun, mer åt det ljusbruna hållet.

Använder du mascara? - Ja

Använder du wax? - Nej

Använder du ögonskugga? - Händer,  blir oftare och oftare nu.

Använder du kajal? - Ja, för den mesta delen.

Använder du hårspray? Ibland

Använder du volymspray? - Nej

Plattar/lockar du håret varje dag? - Absolut inte.

Favoritmat och dryck? - Potatisgratäng och kyckling/kött med någon sås. Dryck: Juice eller sprite.

Hur svarar du i telefonen hemma? - "Hej det är Ida", "Hallå"

Hur svarar du i mobilen? - Beror på. Vuxen: "Hej, det är Ida", Vän: "Heeeej", Dolt eller okänt nummer: "Hallå".


Sov du ensam inatt? - Japp

Vad gjorde du kl 08 imorse? - Störde mig på det jävla ljuset som väckte mig.

Vad var det senaste någon sa till dig? - Ajuste.

Druckit idag? - juice, saft.

Drömmer du mardrömmar? - Ja, det händer.

Hur många kuddar sover du med? - ........5

Snus eller cigaretter? - Uääääk.


Vill du ha barn? - JAAAAA

Längtar du till din nästa födelsedag? - Haha, alltid!

Är du blyg? - Nej, inte speciellt, nej.

Tycker du att du har fin dialekt? - Haha, tycker inte att vi Arbogabor har någon dialekt.

Tycker du om fester? - Ibland såå, beror på sällskapet.

vem är mest partyprisse av dina vänner? - Hmm, Johanna eller Julia.

Har du använt någon hårprodukt idag? - Nej.

Sprit, cider, vin eller öl? - Cider.

Hund, råtta eller katt? - HUND


8 januari

Dålig bloggning här, jaaaaapp. Men igår hade jag inte tid. Dömde 5 matcher!! ++ att jag tjänade lite cash, hehe.
Sedan åkte jag till farmor för käk, när jag kom hem var det filmtittande och sedan väntade sängen. Kaaanske blir
innebandy idag också. Det är Örebro mot Lillån och hade tänkt åka dit med Jeppen och Pappa. Blir som de bliir. Hade!
väärldens sötaste lamm - babbooo. (som var kusinernas lamm över en sommar innan han började stångas, hah)

KARLSTAD

Ingen mer bloggning idag. Nu drar jag till karlstad och kollar innebandy! Hörs imorgon!

Dag 04 - Om 10 år...

Går det här att svara på? Men, om 10 år är jag 24 och ska fylla 25 om lite mer än två månader. Om jag har gått på gymnasium i en annan stad har jag förmodligen flyttat in i en egen lägenhet för några år tillbaka. Kanske har jag skaffat mig en fin kille som jag trivs med, och kanske en egen liten gullehund också? :-) Menmen, ett jobb har jag iallafall som jag håller igång med och med hyfsade bra betyg gick jag ut skolan. Haha, ja men ni fattar juuu!
// Ida 7 år

treening

Sitter och glor high school musical 3 på disney channel, kommenderar detta!! Åh, jag orkar inte mig själv. Imorgon åker jag till karlstad för att hela på flickorna och pojkarna som har lycktas ta sig till sm med länslaget. Och på lördag ska jag döma 3 matcher, woppsi. **bild sen i maj**

Dag 03 - Det här får mig att le. - varför?


Enkelt. För att jag älskar personerna som är på bilderna. Eller för att jag var riktigt lycklig/glad när bilderna togs.
(eller så är bilderna ovanligt extremt fula, haha)

FÄRG I MITT HÅR!

Shitshitshitshit. Haha, är jag töntig eller? Det här är första gången jag har i färg i mitt hår som inte är vanlig spray som man använde när man var liten. Jag satt uppe, plötsligt ropar mamma och säger att jag kan få tona ljusa slingor i håret på mig om jag vill. Tänkte inte äns, sprang bara ner och mamma började sätta i färg. Och mitt i det hela blev jag lite nervös, tänk om de skulle bli skiiit fult? När mamma håller på att mosa i färgen: "Äsch, om det är dåligt så försvinner det endå efter typ 8 veckor." Haha, jotack! Klart nu, och resultat: ingenting! Haha assååå. Men lite syns det, blev typ lite mer liv i håret bara. Jag som tyckte att jag var så modigt och ens hade något i håret för första gången. Haha!
**jag igår**

You don't need to save me, you broke my fears

Tjenixen, sorryyy för bloggningen idag. Glömde helt enkelt bort att jag hade en dator. Sitter hemma, kollar på tv och fryser ihjäl. Bra underbart om man hade en kille nu! Jappjapp. Men här sitter jag, väntar på att klockan ska bli 8 då glee börjar. Haha, bra värdelös dag! En dag med jeppen: Wordfued 20 gånger om, filmtittande och innebandy i källaren - så var min dag! Morgondagen: Egen träning, oooch...? Ja, vi får se! Hejs

Dag 02 - Berätta om mina familjemedlemmar.

Berättar enkelt.

Mamma Bodil: En mamma som alltid har funnits där för mig. En mamma som kanske är lite nyfiken och vill veta lite för mycket, haha! Men är jätteglad att hon frågar mig och pratar med mig om saker. Ni vet, mamma och dotter snack. Hon lagar gryymt god mat (det jag tycker om, hehe) och älskar att åka utomlands som jag. De flesta av mina vänner har aldrig sett henne i en annorlunda frisyr än det hon vanligtvis visas i, haha! Bäästa mamma!


Pappa Martin: Är den som följer med mig överallt när det gäller sport. Jag är så sjukt glad att jag har föräldrar som engagerar sig i det jag gör. Han peppar mig till att träna, tittar på mina framsteg och ger mig tips. Pappa är även den som vill vara med om saker. Han åker gärna med på berg o dal banor osv.. när vi är på sådana ställen - som i USA. Han är även den som hjälper mig väldigt mycket med skolan. Pappa är den som skämtar jäkla mycket med mig. Jaa, jag älskar honom.


Bror Jesper: Jaa, snart 17 år och flyttar hemifrån om lite mindre än 4 månader, usch. Men ni, ni som har syskon som är nästan lika gammal som en borde förstå hur det är, haha. Ibland är han världens bästa - snäll som tusan, vill hjälpa mig, skämtar, vill hitta på något, låter mig bestämma hehe. Kan till och med hjälpa til med läxorna, haha! Ibland är han den värsta - "taskig", irriterande, bestämmande, dryg osv.. Ni fattar, haha! En bra sak med att ha en storebror är att jag får hans gamla tjocktröjor och sånt! Men jag är glad att jag har honom, kommer blir jäkla tomt när han flyttar.

(alla bilder är från usa)

spring för livet, om det är dig värt

Drar ut med laget och springer en liten runda, sedan går vi in och kör ett vanligt innebandypass. INNEBANDY ♥ Idag
har jag bestämt mig att lägga mig tidigt, om inte något oväntat bra program börjar på tv. Och idag är det exakt en
vecka tills jag sitter i skolan igen och börjar allt plugg med desamma. Himla vad fort tiden går! Se you... laaater

girl things // when a song describes exactly how you feel

Lyssnar på en massa musik på övervåningen. Inte bra alltså, jäävlar vad man börjar tänka för mycket. Har en stund för mig. Tänker på mig och på hur jag hade det förut. Dom stunderna som när jag var jäkla lycklig. Exakt vid dom tidpunkterna. Tänker tillbaka till för tre år sedan, och till två år sedan, och till ett år sedan, och till några månader sedan. Haha, vad händer? Orka. Det är tur att det finns vissa personer och bilder som man blir glad utav, typ som dom här under.

Dag 01 - En nytagen bild + 10 sanningar om mig.


1. Jag hatar att kolla på skräckfilmer, därav anledningen till att jag aldrig kollar på någon. Jag är jäkla rädd och
ser ingenting kul i dom, det är ju bara jobbigt? haha. Däremot älskar jag musikfilmer och disneyfilmer!

2. Jag är jätte missnöjd med mina tänder och mitt leende. Visst, tänderna kommer att bli raka - men jag har
inget stort leende heller. Vill ha raka tänder som är lika stora och ha ett brett leende. Hur underbart?

3. En dröm jag har är att få simma med delfiner, det har alltid varit en utav mina drömmar. Senaste resan - när
jag var i USA så fick jag både mata och klappa urgulliga delfiner. Men nog räcker det inte! Så himla fina djur.

4. Jag blir väldigt lätt åksjuk när man åker bil, båt, buss eller tåg. Speciellt när man åker på vägen. Däremot blir jag aldrig yr när jag åker berg o dal bana eller någon annan slags karusell, inte heller när jag sitter nära vattnet - åker i en båt själv.

5. Jag tycker det är jätteroligt att laga mat. Men inte själv, jag behöver någon som håller mig sällskap, hellst en vän!

6. Jag älskar sommaren (när det är varmt). Jag älskar vintern (när det är snö o kallt) Jag älskar att sola och bada!! Och
jag älskar att åka snowboard och skidor, och att larva mig i snön. hihi, bäästa årstiderna! Men i 1:a hand - sommar.

Jag tycker att det räcker med 6 sanningar...

åker till kumla

Såhär på eftermiddagen åker jag med familjen och kollar när Jesper spelar innebandy, han har match mot kumla och jag kan inte sitta här hemma och ruttna som igår.  Min outfit idag är en kofta från gina + jeans från hm. Vi ses senare!


-

Dag 01 - En nytagen bild + 10 sanningar om mig.
Dag 02 - Berätta om mina famljemedlemmar.
Dag 03 - Det här får mig att le. - varför?
Dag 04 - Om 10 år...
Dag 05 - En nära vän och hur vi träffades.
Dag 06 - En dålig vana jag har.
Dag 07 - Två saker till något som jag längtar efter.
Dag 08 - Fyra bilder på vad som gör mig glad.
Dag 09 - Detta gör jag på mina helger.
Dag 10 - Fem bra saker som har hänt under de senaste 30 dagarna.

tjockis-dag

Japp, tänkte vara så duktig att ha ett nyårslöfte som "inget godis/chips eller liknande förns 2013" grej. Men vet ni vad jag har gjort idag, första dagen på 2012? Jag har inte lyft blicken från tv:n, dessutom har jag käkat chips som blev över från igår. Bra ida! Men det ska jag faktiskt börja med när jag har fått in skroten i munnen (ska till tandläkaren i slutet av februari) Så vi får se hur det gååår haha! GOTT NYTT ÅR föresten! :D

delar av mitt år