i för present

Mamma kom alldelles nyss hem med den här jättesöta toppen från gina till mig. Passade perfekt också, inte illaaa! Blir perfekt till
sommaren. Den och jeansshorts, undeerbart! Men jag får däremot inte den nu, får vänta tills jag fyller år, inte länge kvar nuuu!!

varför vara lätt om det kan vara krångligt?

Japp, ändrat igen. Stina kunde inte komma hem fören 5, så badet blev inte av. Men om en kvart hämtar stina upp mig o sen åker vi in till stan. Sedan går jag, erica o stina till donken för att bli tjocka, liivet ♥ Har ingen aning om hur dagen slutar, vi får helt enkelt see! Hörs
haha fula ni är, kompisaaaaaaar

sommar



huuuuuur underbart? Inte lite man längtar efter sommaren när man ser det här. Sommar ♥ Men våren är också jäkla mysig. Dessutom fyller jag år om 20 dagar! Wiiho, bastar 15. Händer himla mycket saker då, och nästa fredag åker jag o kollar på tyler ward o shoppar loss i stockholm. Det här kommer bli så bäst.

den extra dagen

Det slutar nog med att jag ska till badet ändå, fick tag på stinis! Min räddande ängel idag :-) Det jobbiga är bara det att jag inte har en överdel o underdel som passar ihop då båda sitter bra, haha men det får lov att lösa sig. Kom på att det är dags o fräscha till sig lite nu innan badet: raka benen, skrubba armarna o ha ansiktsmask. De här två timmarna innan jag åker dit, underbart.

G O D N A T T

Ska drömma om sommaren, och om att någonting händer imorgon. Kommer nog sluta med att jag inte gör någonting. GODNATT
(nej jag ska inte lägga mig än, men ett extra inlägg är alltid fint...)

det saknade badet.

Känner att jag måste hitta på någonting nu när det väl är lov, så jag har bestämt mig för att dra med Julia till badet
imorgon. Jäkla länge sen. Och är dessutom bamsee mysigt där! Har även varit utan godis i 4 dagar nu, hejja miiig.
från ett badställe med julia tidigare, fast utomhus, då det var varmt, då det var sommar.

Once people stop talking to you, they start talking about you.

Frukosten är uppkäkat, nu sitter jag och kollar på tv och spelar wf. Ska bara vara hemma hela dagen tills
träningen börjar ikväll. Kanske måste plugga också? Jaja, det kommer ändå aldrig hända. Det är min dag idag.
Redigering är kul, h3h3h3.

eftermiddagen



(Ingen bild från erica o johanna idag, soo sorry) Drog med Erica, mathilda o cassandra o fikade på saga. Satt där ett bra tag. Gick sedan hem till Erica o kollade på film, då kom även johanna. Det var inprincip det vi gjorde idag, haha. Men mysigt var det! Godnatt.

jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

Kom för en stund sen hem från tandläkaren. Hon: "Det är på gränsen på att du får tandställning, dessutom måste du

ha en tråd bakom dina framtänder tills du blir pensionär" Men vaaaaaaa? Skojar du eller? idiot. Inte lite arg jag blev.

 

Jaja, kommer som sagt träffa lite tjejooor sen. Ska nog bara ta det lungt nu och vänta tills klockan bli 3.

Och vet ni vad? Idag börjar mitt "godisförbuuuud". Duktig flicka.


MOT KÖPING

Typ halv 10 hämtar farmor upp mig här hemma. Ska åka till köping för ett besök hos tandläkaren. Senare kommer dessa tjejer under till arboga idag. Himla kul, var år o dagar sen jag träffade dom. Vad vi hittar på får vi väl see, kommer förmodligen vara med lite fler flickoor. Ja, vi får se hur det blir! Hörs

VÅÅÅÅÅR

Vädret som har varit idag, igår, i förrgår - hela veckan har varit uuunderbart. Våren är så himla mysig kan jag allt säga. Nu när snön börjar försvinna också. Är verkligen vårkänsla nu. Ska nog sätta mig ner o beställa hem lite söta linnen o grejer till våren/sommaren. Längtar sååå!

T Y L E R W A R D

Han som jag ska kolla på om ungefär två veckor ↓↓

Satan vad jag längtar!! Den 9 mars åker alltså jag, erica och julia till stockholm för att gå på tyler ward konsert. Några extra ++++
är att vi stannar kvar o sover i en lägenhet i stockholm till nästa dag.

Uppdatering: Har precis käkat mat. Potatisgratäng och kyckling - goooodaste. Har typ inte kommit någonstans på biologin som jag tjatar om hela tiden, rätt ointressant det är. Kanske ska gå ut på en promenad för att rensa tankarna lite? Oj vad jag behöver det just nu! Kommer nog att luta åt det hållet, en stund för sig själv. Höres.

sommar


Åååå vet ni vad? Idag fick jag reda på att vi ska åka till Thailand i maj i 2 veckor!! Huuuur underbart?!?! :D

Fast nej. Men skulle varit det bästa som kunde hända just nu. Ska försöka skriva på biologi uppgiften som jag förövrigt typ inte har börjat på än. Skojade lite där med att jag skulle på outlet också, kom på att jag var tvungen att göra uppsatsen klar. Så det är det jag gör idag. Tv, uppsats skrivande, musik och wordfued.

GODMORGON

Oj, rekordtid på att sova så länge, pris till mig tack! Gick precis upp, ska börja plocka från frukosten och sedan sätta mig vid tv:n. Jesper är just nu iväg på läns i hallsta, så jag och mamma kanske ska åka till hallsta outlet senare när vi ska hämta upp honom. Jag har verkligen fullt upp den här veckan, kommer bli underbaaaart!

MATCH

Lördag idag. Det jag har gjort är att spela en innebandy match, vann förövrigt med 12-3. kanoooon! Sedan har jag bara degat. Måste egentligen skriva förfullt på en biologi uppsats, men den får jag försöka bli av med imorgon istället = då den ska lämnas in. Det är det jag har att berätta för dagen, hörs!

DAG 08

Dag 7 - En bild på kläderna du har på dig just nu outfit bilden från idag ser ni i inlägget under ↓
Dag 8 - Bild på ditt rum




24 frebruari


jeans från cubus och mammas t-shirt från hm, älskar den!
Har alldeles nyss mosat i mig en macka, spanskan ska vi inte snacka om..  Ikväll kollar jag på alags matchen, det blev inge fika. Händer nog en annan dag :-) För nu har jag sportlooov!

Do you remembeeer?

2009, haha goda tider ♥ Att kolla igenom gamla bilder kan vara det roligaste som finns! miiinneen

Och vad gör jag? Jag sitter utanför slöjden som egentligen ska börja nu. Som ni smartskallar kanske fattar så kollar jag igenom

gamla bilder från 2009. Försöker göra humöret bättre o sluta tänka på provet som vi har i eftermiddag, hehe. Ääääsch, vi

får se hur det går! Outfit bild kommer senare, ska försöka börja komma igång med det igen! Hörs


träning

Åker och tränar innebandy nu, hoppas för hela mitt liv att spanska provet går bra imorgon. Annars vet jag inte vad jag gör, så jääkla mycket som jag har kollat igenom att text o skit nu. Huvudet dunkar, men går nog över när jag tänker på något annat = tränar. Eftersom att den slutar "sent", klockan 10 så blir det här sista inlägget för idag. Hejs.
några veckor innan skolavslutningen, jappjapp

Dag 6 - En bild på dina vänner







MYS

Åh, har hittat världens mysigaste tröja - ska inköpas på lovet!!

Har ept för tillfället, försöker mosa i mig all spanska som är tills imorgon - det enda jag kan är typ glosorna.
BRA IDA, DET KOMMER SLUTA MED ATT DU FÅR TYP D, WIIIIHO. Men vet ni vad? Imorgon vid 3 börjar mitt sportlov
på en vecka! Hur skönt är inte det? taggtaggatagga

Dag 5 - Hur du sminkar dig


Orkar inte ta det steg för steg. Men de här är iallafall de mascaror (säger man så?...) som jag använder.
Och oftast så använder jag solpuder. Det är mitt smink ;-)

GLÖMMER BORT

sooorry, men jag glömmer bort bloggen typ varje dag. +++ Att jag inte har någonting att skriva om, värt? Kan ju iallafall meddela om att jag bet mig i kinden igår så har typ värsta köttsåret nu, det är fräscht. Sitter i korridoren och väntar på att matsalen ska öppna, är ändå lika äcklig mat som vanligt sååå. Ska baka semlor på hemkunskapen också, euw. härlig dag! Ikväll ska jag iallafall dansa igen, verkligen det enda bra på hela dagen. När jag kommer hem är de plugg som gäller till skit spanskan. HÖRS

U S A

Blickar tillbaka till mitt bästa minne, till min bästa upplevese, till mina två bästa veckor, till mitt bästa äventyr, till min bästa stund.


Hejsan! Sitter hemma i soffan och tittar på ett avsnitt av PH. Kommer ungefär att sluta vid 6, sen mååste jag plugga! Har nästan redan nu panik för det där jäkla spanska provet, är ju sinnes mycket grejjjjer! Japp, dax o fortsätta med avsnittet. Hejs

en vecka, sju dagar

Sitter vid bilden och har redigt tråkigt. Idag ska jag inte göra någonting, förutom att plugga. Kommer plugga som en skit inför en biologi uppgift som jag inte ens börjat på + spanska provet som jag har på fredag. Om någon timme/några timmar har jag engelska prov också, lyckat till för miiiig, tacktack! Nu måste jag kila, måste ju få någonting gjort här ocksåå ;-)
bild från igåååår

Dag 4 - Din bakrundsbild på datorn


du gör min dag

Jag fick med mig Johanna till vasahallen istället, så satt o kollade på matchen där. Slutade med att pojkarna vann med 7-4, trooor jag. Efter det har jag spelat wordfued, pluggat och kollat på paradise hotel - precis som vanligt alltså. Men ja, helt okej dag ändå. Skönt att ta det lugnt. Skola imorgon, prov o grejer. Vi hörs då!
åååh, världens gosigaste hundar uppe i orsa, gud vad jag saknar.

GLITTER OCH GLAMOUR


UPPTAGEN

tjaaaaaaa! För att jag inte har bloggat: Dans. Jag har dansat både idag och igår. Två av tre dansuppvisningar är klara för idag. Nästa är klockan 6 och jääklar vad kul det äär! Sorryy för att det går ut över bloggen, men har inte tid. Orka bry sig egentligen? ;-) Efter dansuppvisning nummer två gick jag, clara o alva och käkade på kebabhuset. Kyckling, sås och pommes - gooodaste!

Dag 2 - 3 sanningar om dig

1. Jag är as nervös för hur jag kommer se ut i tandställning. Det jobbiga är att alla kommer se den heela tiden eftersom att jag ler med tänderna så fort jag ens säger hej till någon haha.. Har blivit en vana, men förstår inte varför jag ändå "vill" göra det eftersom att jag har så jäkla fula tänder? Menar inget illa mot dom som har tandställning, det är jättemånga som man inte ens tänker på att de har det.

2. Jag "låtsas slåss" jätte ofta haha, typ boxar till en på armen. Även fast jag själv kan tycka att det är
skitirriternande när någon slår till mig så gör jag det ;-) Haha, oj vad töntig jag är.

3. Jag äälskar att få komplimanger. Jag kanske inte visar det så ofta eller svarar något "bra" på den gulliga kommentaren,
men jag tar åt mig jättemycket. Jag får väldigt mycket bättre självförtroende, och är nog egentligen inte ensam om det.

KLIPPT

Japp, nu är det klart. Klippte typ 4 cm så var väl inte så farligt ;-) Sitter och tjurar som alltid efter att jag har klippt mig. Inte för att jag är missnöjd för klippningen eller frisören, hon gjorde ju som jag sa och kunde inte gjort det bättre. Men hur FAN kan allt mitt hår bara försvinna? Det är helt sjukt hur mycket hår jag tappar. Om man tänker tillbaka för ca. 4 år sen, då har jag lätt MINST 3 gånger dubbelt så mycket hår än vad jag har nu, och ändå har jag inte ens tunnat ut det? Förut kunde jag inte ens ta håret bakom öronen för att jag hade så tjockt hår, jag kände dom inte. Nu syns öronen till och med igenom håret? Ååå så jäkla ledsen :-( Orka att ni ens skulle läsa det här. Ska käka mat nu, heeejs!

mitt hår är knappt en halv toffs? </3 moget.

TISDAG

Tisdag idag dåå, värsta dagen. Sitter utanför matten med sveriges godaste äpple, den niii. Jaha, skola idag som vanligt. Åker hem, käkar och åker in på träning. Så är min dag idag. Och ska  inte plugga ett skit, guuuud vad skönt!
fint sommarminne, love you all

Dag 1 - Profilbild med mest gillningar på facebook


here you goo

Dag 1 - Profilbild med mest gillningar på facebook
Dag 2 - 3 sanningar om dig
Dag 3 - Ditt senaste inköp
Dag 4 - Din bakrundsbild på datorn
Dag 5 - Hur du sminkar dig
Dag 6 - En bild på dina vänner
Dag 7 - En bild på kläderna du har på dig just nu
Dag 8 - Bild på ditt rum

det som lämnas kvar

Hejsan! Dålig bloggning här, jaaappp. Jag glömmer bort den helt. Därför hade jag tänkt att börja med en kortkort lista
på 8 dagar. Så att det iallafall blir 2 inlägg per dag, bra va? :-) Nu sitter jag och har biologi, och när jag kommer hem ska jag
veeerkligen tvätta håret. Haha pinsamt vad äckligt det är!! Och idag pluggar jag engelska också, kul dag. yes. Gammal
bild som visar några utav sakerna jag gjorde under 2011, fina personer det där.

jag ska inte behöva förklara mig för dig.

Vet ni vad? Jag har namnsdag idag!! Wiiho grattis till miig! Ida Evelina Gravé, jappp det är jag. Hela kvällen har jag bara suttit vid datorn + wordfued. Egentligen borde jag plugga engelskaprov, men blir ändå bara irriterad på det nu när jag är trött. Så jag är på´t imorgon! Hörs

även fast de tycker om dig, pratar de om dig.

Skit. Så, nu vet ni att inlägget inte blir roligt. Har suttit och fixat mig i flera timmar, duschat, blåst håret, plattat, sminkat o jaa ni fattar. Har ringt farmor sen klockan 11 för att jag ville in till stan och kolla på en match. Tillslut ringer farmor tillbaka - kvart över 12 = då matchen börjar. Och hon säger att hon kan komma hit och 40 minuter, jo taaack! Då matchen är slut ♥ åh huvudet kokar. Men, jag åker in till stan ändåå, för klockan 3 börjar en gudstjänst. Jippiiii
bild från igååår

TREDJE GÅNGEN GILLT

Japp, jag hann precis. La märke till att jag egentligen har tagit tre "outfits bilder" idag. Rekooord på den! Tröjan är från Lindex och
jeansen från hm. Ha en bra lördagskväll! Det ska jag ha :-) (och nej, jag är inte brunare i ansiktet än på halsen i verkligheten...)

FÖRE, UNDER TIDEN, KLAR


Erkänner, mitt naturliga hår var både bekvämare och finare - men gjort är gjort. Haha, spela roll. Nu börjar det bli lite brådis. Ska käka lite och kanske byta om till en annan tröja. Om jag hinner kommer det en riktig outfit bild senare.

RIGHT NOOOW


sitter & myser i min 3 meter långa tröja, skööönaste. Ska börja fixa mig inför kvällen, men tröjan stannar på. Kommer en outfit bild senare. pusss

hejsan, vad har ni för er? Jag...

... sitter och äter frukost just nu. Senare ska jag in till stan och träffa några fina tjejer. Vi ska fira Julia som har fyllt 16 år. Ska se till att jag inte tar alltför mycket onyttigt idag, åt typ ett helt kakpaket igår hahaha ;-)Bild från i backen. Jag har ju trotts allt sjukt kul när jag väl åker. Har åkt en gång med Julia i år, det var länge sen jag skrattade lika mycket som jag gjorde med henne då. (imma på kameran, jappp)

KOMSI


Idag är de fredag mhmmmm

Kaosar lite utanför biologin. Lilla felix fick en bok i pannan och nu har han världens största märke + bula, haha plutten. Tänker också på att jag nog ändå vill hitta på någonting, men med vem? Eller orkar jag? Ähhh, skit samma. Det enda jag gör nu är att frysa häcken av mig, helsinke vad kallt det är... Kollar istället tillbaka på gamla gooa sommarminnen. Typ den där under var en fin stund det ♥ Att det alltid är jag som ska skämma ut mig? haha :-(

SLÖJD


Jag och pojkarna här ovanför bjuder lite.
Sitter somsagt och har slöjd. Så himla härligt att det är freeedag idag!! Kvällen spenderas nog
hemma med familjen. Med tacos och något bra tv program. Välidgt skönt ibland faktiskt.

"you can be like this"

"Jag lägger förmodligen upp en outfit bild när jag kommer hem" och hoppsan, jag glömde visst det :P Glömde ta kort gjorde jag också, så det blir ingen bild. Däremot har jag tagit en bild idag, en snabb bild. Grå dag, gråa gotlands byxor och grå tjocktröja - fint va?

like i want it

För att förvarna er: Jag hade tänkt att byta lite design, på egen hand. Om ni frågar mig så är det dunder svårt, och det blir aldrig något speciellt och snyggt som jag egentligen vill ha. Kommer förmodligen bara att bli vitt, byter textstil och sådant. Så om det ser helt knasigt ut ett tag så kan ni påminna er själva om att det är jag som prövar mig fram lite ;-)

det som får en att tänka -

the boys who:




just girly things:




little reasons to smile

EPT

Tjenare. Om några minuter stängs internettet på skolan ner - 9:orna har nationella prov. Så kör på ett snabbt inlägg nu. Efter första ept lektionen går alla 8:or till medborgarhuset, ska kolla på någon teater. Sedan är det bara två lektioner kvar - så dagen är rääätt chill. Kommer förmodligen att visa outfit bild när jag kommer hem. Hörs
sooooooooooooommar

alltid mitt fel

hahahaha vet ni vad? Jag slutade dansen 20 i 4, sprang iväg till frisören för att komma i tid. Jag skulle klippa mig kvart i, så det var rätt brottom. Hade planerad hur jag skulle klippa mig och var hur förbered som hellst. Kommer in helt andfådd - och får reda på att det är nästa vecka jag ska klippa mig. Mooooget också. Att det alltid är mig det händer? <///3 Så nu sitter jag hemma och kollar på GLEE på tv:n, är hemma resten av dagen, hade! skolavslutningsbild, fint bajs jag har på tallriken också hahaha!!

en helt ovanlig onsdag

Har tittat på två avsnitt av PH, nu ska jag börja fixa mig. Borsta tänderna, sminka mig, fixa håret och klä på mig kläder. Sen går jag ut på en liten promenad med mamsem. Och efter det vet ni ju vad som händer ;-) Det blir en riktigt skön dag faktiskt. lilla bilden

KLIPP KLIPP

Har som sagt studiedag idag, och fullt upp. Klockan 1 åker jag till stan för dans, har repning i några timmar eftersom att vi snart
har dansuppvisning :-) Vid 4 ska jag åka och klippa mig... Haha blir alltid lika missnöjd när jag klipper mig, får inte alls lika
fina lockar som jag trivs med när jag har kortare hår. Men ja, vi får se hur det gåår.

det är fint att jag är mycket blekare på halsen även fast jag inte har puder/foundation osv... :p

sooooo sorry

Oj, glömde visst bloggen också :P Sorryyy, men jag har faktiskt haft fullt upp. Ska hoppa in i duschen nu ett tag, raka benen - tvätta håret - skrubba armarna och sånt där. Himla skönt ibland!! Efter det sätter jag mig förmodligen på mitt favoritställe, uppe. Så sätter jag igång ett, två eller tre PH avsnitt. Är ju ledig imorgon också, wiiiiho!!

att somna föralltid

Hade som sagt en heldag i Romme, åkte typ halv 8 från station och kom hem vid 6. Har varit häärligt, men jäkla kallt. Sov typ halva vägen dit och halva hem, naglarna mina är förövrigt borta. Vad ska man göra när man inte är sysselsatt annars? Jag vet, riva bort naglarna!! askönt, neppp. Och jag som sparat så länge :-( Jaja, imorgon är det skola och träning som vanligt. Inget mer. Chaio
inte för att han är någon speciell, men hur söt är inte kim?

MOT ROMME

Är en heldag i romme idag, åker om en halvtime. Vi hörs ikväll eller imorgon helt enkelt, hörs.

PH

Hejsan på er! Eftersom att 8 av 10 bloggar skriver att de kollar på Paradise hotell varje dag så tänkte jag att jag också kunde börja. Härligt att jag redan har blivit beroende. Började idag - är på 6:e avsnittet, så nu är det bara 35 klipp kvar innan jag är ifatt haha! :-) Så himla bra!!

kul humor


Jag idag. Märker att klockan tickar, börjar kanske bli lite brådis nu när jag fortfarande sitter i sovtröja.
Går och klär på mig, käkar taco och börjar fixa mig. Vi hörs efter att jag har skämt ut mig lite i vasahallen, pusss ♥♥

Tjeena, "spelade match igår" och vann med 4-2, hääärligt. Idag ska jag döma match - bajs nervös jappp!! Sen börjar packningen, ska till romme imorgon. Blir fint det. Kan föresten meddela att jag och alva fick till en dans!! Hanna Montana forever ♥ hahahaha
ååååååå, världens sötaste bild

alva

Tjenis penis! Alva här :P Tänkte gästblogga medans Ida är uppe och fixar sig.. I går var de ju meningen att vi skulle göra en dans
som vi ska ha på en idrottslektion. Men vi började knappt på den.. hehehe.  Så vi får ta det någon annan dag! ;) ;) ;) ;)
Men nu ligger jag i alla fall och chillar på madrassen. f1 nice! Men nu tror jag Ida kommer så hejdå!!!!

lyckattttt med T

Haha, blev inte precis som jag tänkt mig. Jag och alva skulle ju göra en egen dans, har kommit på dansteg som är klara på 10 minuter. Sen la vi ner och nu sitter vi här och har inte gjort ett skit. Tog kort gjorde vi också, gick lika dåligt det, haha. Tog typ 2438 kort och fick ett OK. Det är moget, jaaa. En bild. Hörs imorgon!

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...

....so here you go! Vet är det blev lite senare än " precis när jag kommit hem", men här är det. jeans från cubus och tröja från ginatricot.

bästa fredag

Den här dagen är verkligen toppen. Sitter utanför biologin med vänner och musik. Efter skolan går tar jag sällskap med alva hem till henne. Packar, sen åker vi och köper vi lite gotti och sen vidare hem till mig. Dansa ska vi göra, haha. Ska hitta på en till våran lektion som vi ska hålla på idrotten ;-) Sen sover hos kvar hos mig till imorgon. Det är helt enkelt min dag. Outfit bild får ni när jag kommer hem!
jaa, det sägs att vi är dom sötaste tjejerna i stan, inte sant?

+


Såå, idag går jag runt och ler hela dagen. Självklart så försov jag mig, och inte en chans att jag tänker missa frukosten.
Såhär ser jag ut idag: mjukisbyxor och tjocktröja, typ slickad tofs och osminkad. Så himla skönt att inte bry sig.

TYLER WARD

bääästa, inte lite jag lyssnar på den. Är dessutom han som jag ska åka och kolla på i Stockholm i mars med Erica och Julia. Jäääklar vad
kul det kommer bli!! Jag vet att det är himla mycket reklam och skit som kommer upp på videon, men lyyssnna.

jag vet att du vill förstå, men du kan inte

Idag är en sån dag då jag känner mig helt rutten. Från topp till tå, helt rutten. Tänker dessutom på klassen, och att jag ska börja kolla på gymnasium redan i höst. Jag har riktigt ångest redan nu, det är helt sjukt hur många fina kompisar jag kommer att tappa kontakten med från klassen. När klassen splittras.. Skulle hellst vilja gå i typ fyran igen, och göra om allting. Men ändå vill jag börja på något nytt, nej. Orka tänka. SO provet klart iallafall, kan meddela att det gick skit också. Hejs.