Parti parti

Lååånghelg vilket är så skönt. Igår jobbade jag från 10-18, vilket gick ganska bra! Känner att jag äntligen börjar komma ihåg lite av allt jag ska kunna haha. Efter det åkte jag hem till familjen, vi åt tacos och sedan började jag fixa mig för att åka till Julia. Hon, jag och Frida bestämde oss ganska spontant för att åka till Köping på en fest. Tillbringade kvällen/natten i Köping och kom hem strax innan 4.
 
Idag vaknade jag vid 8 och snart ska jag åka till Örebro och shoppa haha! Bra sliten jag känner mig. Men det ska bli kuul, kram på er.
 
Tre från igår.

Min älskling är tillbaka

För er som inte visste det så tappade jag bort familjens digitalkamera påvägen hem från Cypern. Jag har letat som en IDIOT här hemma i flera veckor och tillslut kommer pappa och säger: "Ja, du har tappat bort den och det är ditt ansvar, du måste köpa en ny och det kostar 5000kr". Alltså jag grät såååå mycket hahaha. Mina 5000 kronor som jag har sparat ihop på flera år typ, åh stackars mig.
 
Jaja, förra veckan ringde jag också till flygbolaget, OCH GISSA VAD?! Min älsklingskamera hade legat kvar på flyget och fanns nu på flygplatsen!!! Jag fick bara betala 220 kronor för att få hem den och är sååå lycklig haha! Här är några av bilderna som fanns kvar
på kameran (brydde mig egentligen inte om innehållet, men ändå):
  

Ny favorit

Som de flesta av vet är jag sjukt beroende av att alltid ha något slags lypsyl/läppstift/läppglans på mig.
Jag HATAR känslan av att vara torr på läpparna och dessutom är det snyggt att ha något som markerar dom lite mer!
 
Det här är iallafall en ny favorit som jag tycker om riktigt mycket. Det här läppstiftet är från Loreal Paris och har färgen 235. Det är ganska neutralt, lite mörkare än mina naturliga läppar. Superbra för mig som har så små läppar, detta gör att de ser liite större ut. ETT TIPS.
 

Vardagsbilder

Nu på senaste tiden har det varit mycket outfits, tips, nyinköp osv (och allt har jag tagit med min systemkamera Nikon D3000). Nästan så att jag saknat mina vardagliga, dåliga bilder som jag tar med min iphone haha! Det blir knappt att jag tar några längre. Men de senaste veckorna:
 
 
Som sagt, sinnessjukt mycket plugg den här veckan och jag kommer att lägga mest fokus på det. Ikväll är det löpning med laget och för första gången längtar jag nästan lite, hoppas att det går bra med axeln bara! Iallafall, nu ska jag kolla på en film som vi ska diskutera om imorgon i skolan + plugga samhällsprov som jag inte fattar ett skit utav rent utsagt. Jaja, snart lov och ledigt!! KRAM PÅ ER.

Frozen yoghurt

DET GODASTE JAG VET. Jag och Julia hittade ett frozen yoghurt ställe på gatan i Cypern och sedan dess älskar jag det såå mycket. Åh det är så gott, och ett superplus att man kan välja i princip vad man vill till. Om du inte har ätit det förut, GÖR DET, det är sååå värt pengarna.
 
 

Flyttat ner

De två senaste veckorna har jag verkligen vaknat av värmeslag varje dag och svettats. Jag vaknar typ 5 på morgonen hela tiden för att det är för varmt. Det är såå oskönt så i förrgår drog jag ner mitt täcke, alla mina kuddar, 6 filtar och två madrasser och flyttade ner i källaren. Där får jag sova ett tag tills jag hittar en bra fläkt eller något, får panik annars! Och det är mycket mysigare än det ser ut haha, superskönt.

Köp i Cypern

 Jag köpte faktiskt inte så mycket i Cypern, jag försöker bara att sparasparaspara så mycket jag kan hela tiden nu, iallafall när det gäller kläder. Men ändå går det ju inte att låta bli totalt. Det här köpte jag:
 
Min allra första tighta kjol. Skitsnygg tycker jag men vet inte riktigt om jag trivs i den än.. Kostade mig iallafall bara 50 kronor, kap!
 
 
Ett jättefint linne med en stark röd färg. Tycker om det! Kostade ungefär 120 kronor.
 
Två Babylips. Jag älskar dem! Dock tycker jag mest om mitt blåa som inte har någon färg. Kostade 39 kronor/styck.
 
Jag kunde inte låta bli... En ny bikini, igen! Den här tycker jag om jättemycket, så den fick följa med mig hem. Cirka 160 kronor.
 
En hudkräm som luktar supergott! Denna var egentligen en present till mamma haha, men ändå snor jag det stup i kvarten. 120 kronor.

Morsdag

Min lilla morsdag-present till min mamma. Jag får alltid så ångest när jag ska köpa saker till mina föräldrar, de som alltid ger mig så mycket, varje dag. Men på en morsdag känner jag faktiskt att det bara är tanken som räknas. Jag älskar dig, världens bästa mamma.

Löpning

Kom precis in från en löptur ute i skogen. Att springa är det värsta jag vet så därför var det ganska tungt, men i och med att vi har fått ett träningsschema till helgpass från innebandyn så måste jag helt enkelt få det gjort. Totalt blev det 8,25 km och jag är väldigt stolt över mig själv. Nu är jag helt slut i huvudet, självklart ska jag välja att springa den varmaste dagen på året haha! Ska gå in i duschen, äta något gott och sedan gå ut och sola. Idag ska jag ta det såå lugnt och bara njuta. KRAM
    
 

Gårdagen

 
 
 
Gårdagen var bra. Jag hade nationella i matte i 4 timmar, vilket gick sådär. Jag hade inte förväntat mig så mycket precis. Efter skolan gick jag till stan, kollade på blommor (morsdag present), bokade tid för naglarna och gick och köpte vindruvor som jag försöker lära mig att tycka om. Sedan mötte jag upp Felicia och då började vi trampa iväg hem till henne. Där tog vi kort, badade, lyssnade på musik, solade och bara hade det bra. Senare på kvällen lagade vi tacos vilket blev supergott! Det var en skön dag som verkligen kändes som sommar, älskar det här.

Jag idag

Hej! Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har helt enkelt haft fullt upp. Idag hade jag matte nationella vilket kunde ha gått bättre så att säga. Efter det gick jag till lilla spa och bokade tid för att fixa naglarna och sedan mötte jag upp Felicia för att gå hem till henne. Var nästan ett halvår sedan vi sågs, så det var roligt! Jag kan berätta lite mer om det imorgon.
 
Jag glömde att ta riktiga outfit-bilder. Men jag såg faktiskt ut så här största delen av dagen haha. SÅÅ SKÖNT VÄDER. Love it.
 
 
 
 

Inviger shorts

Haha alltså jag är så lycklig för att kunna gå runt i shorts OCH SVETTAS. Okej det är inte så skönt men ååh värme och sommar ♥
 
Sitter ute i solen med Frida och ska snart ha naturlektion. Slutar halv 2 idag och efter det ska jag baaara ligga och bättra på brännan tills innebandyträningen börjar. Ska plugga matte också då jag har nationella imorgon, haha jaja det får gå som det går. Imorgon blir det fredag och heeelg, som tyvärr bara kommer bestå av plugg typ... Mycket nu i slutet. KRAM. (bilderna är från i somras)
 
 

Skolavslutnings klänning

Skolavslutningarna är nära och jag fick frågan av att visa några fina klänningar. Jag, som bara går ut första året på gymnasiet, kommer inte att köpa någon ny klänning. Jag måste spara på pengar och jag känner att jag lika gärna kan ta någon ny och fin topp till ett par vita shorts.
 
Men ändå kan jag inte låta bli att söka runt på klänningar. Här är några av mina favoriter från nelly.com (som alla är under 500-lappen!): Och som ni märker, JA, jag älskar enkla och ljusa klänningar. Så fint att matcha till assessoarer och lätt att använda till andra tillfällen!
 
 
 
1. Bland dom finaste. Jag älskar fallet på klänningen och paljetterna: HÄR,
2. Jag fastnade lite för den fina färgen. Och en häftig öppen rygg: HÄR,
 
   
3. Denna spetsklänning är otroligt fin. Jättehärlig rygg och en snygg v-ringning: HÄR,
4. Så enkel men har ändå en extra touch, kan man säga så?: HÄR,
5. Detta är nog min favorit. Kan inte ens förklara den, perfekt!: HÄR,

Jag idag

Hej! Såå himla fint väder idag! Snart är det nog dags att inviga shortsen till skolan så man iallafall får lite färg på benen hehe. Nu har jag precis fått besked också att direkt efter skolavslutningen måste jag sticka till jobbet, wiho.. Jaja, ska iallafall se till att hitta på något lite roligare till kvällen! Och dagen efter tar min kära bror studenten, shit vad vi är gamla haha... STANNA TIDEN NU

VÄRLDENS FINASTE

 
De börjar sjunga vid 2.30 in i videon. Det är helt seriöst en av de finaste låtarna jag någonsin har hört, texten och innebörden är sååååå fin. De två första gångerna jag såg videon satt jag i tårar efter. Jag är som sagt världens sympatimänniska haha, och när jag såg både mamman och pojken som rappar sjunga så brast det för mig haha! Och går det ens att diskutera deras talang? SJUKT. Haha alltså dessa pojkar, jag är kär.

Clap along

MIN LYCKA JUST NU↓. Vi fick precis reda på svenska nationella + slutbetyg och där nådde jag betyget A. SÅ SKÖNT när slitet visar resultat :D
 
Den här dagen är väldigt bra. Jag har fått reda på bra betyg i skolan, jag är glad, jag har fått en present av Erica (eller hennes pojkvän haha, så söt!) och det är varmt ute. Just nu sitter jag på svenska lektionen och skriver lite analyser från dikter. Efter skolan trampar jag upp till gymmet och ikväll ska jag bara ta det lugnt och sedan plugga. Har dessutom blivit beroende av serien Ghost Whisperer - igen! Tröttnar aldrig på det. Bästa. KRAM

Present från tjejerna

Jag hade faktiskt önskat mig en BRA värmeskydds-spray till håret, så det här blev perfekt. Johanna som jobbar på en frisörsalong för tillfället (och tar studenten på en frisörlinje om några veckor) fick i uppdrag att fixa det här så tror att dem är toppen! Jag skulle aldrig någonsin lägga pengar på några sådana här bra produkter själv då jag inte har ekonomin till det.
 
Det är en olja att ha ute i topparna på håret och den andra är en vanlig värmeskyddsspray. Jag är jättenöjd, tack tjejer! puss
  
 
 
 

24 dagar till skolavslutningen

Det är 24 dagar kvar till skolavslutning. 24 dagar kvar till sommarlov. 24 dagar kvar tills jag inte behöver vara i skolan på cirka 10 veckor.
 
Åååh, jag längtar så mycket. ↓ Från förra årets skolavslutning ↓
   
Det här sommarlovet ska jag jobba otroligt mycket, och därför njuta sååå mycket av mina lediga dagar. Jag ska sola, bada, äta glass och träna. Jag ska vara spontan, nattbada och festa. Jag ska ta en trip med mina bästa vänner och hitta på något roligt, jag ska åka till skara sommarland och jag ska shoppa. Jag ska sova under bar himmel, grilla och tälta. Åh jag ska göra så himla mycket roligt, ja det ska jag. Men som sagt, det blir mycket jobb och mycket sparande. För nästa år ska jag resa och åka på festivaler. Så det är det värt, eller hur?

Firande

 
 
 - Tre härliga bilder från igår. Hade en toppenkväll med några sköna tjejer. Vi var hemma hos Vera, åt den goda maten, spelade spel, pratade massor och tittade på film. Jag och Vera fick också våra presenter. Vera fick ett presentkort på lillaspa och min present kan jag visa er lite senare! Jag kom hem runt 1 någongång men har däremot inte sovit en enda timme den här natten..
 
Jaja, vädret är helt underbart så har legat ute i solen ända sedan halv 10 imorse. Nu ska jag gå in och äta lite mat, tacooo :D Den här helgen har jag verkligen njutit, har varit en lyckad helg. Kramis

Gårdagens

   
  
top: bikbok, jeans: dr demin, klocka: tajms (från jobbet som jag ger reklam för, älskar den!)

#8 innan jag dör

#20 Kunna simma som en normal människa. Ja, ni läste rätt. Jag kan inte simma som man ska haha, jag har aldrig lärt mig det. Jag vet inte hur man tar ett korrekt simtag med mitt högra ben, jag sprattlar bara med det hej vilt hahaha! Detta betyder att jag nästan bara simmar med armarna = sjukt jobbigt och tungt = det går väldigt sakta. Hur svårt kan det va? Måste ju kunna lära mig efter 17 år hallå?!

#21 Bergsklättra. Hur roligt låter det inte? Älskar att klättra på klätterväggar, klätterställningar, klätternät och allt annat som har med klättring att göra. Det är roligt att hänga och dingla, jag älskar höjder och den där adrenalinkicken som man får. Åh vilken upplevelse.

#22 Åka vattenskoter. På den här säger jag bara CHECK!!! Det är gjort, för lite mindre än en månad sen, på Cypern. Jag & Julia åkte jetski näst sista dagen och fy fan vad roligt det var! :D Helt klart värt pengarna och avbockningen på min "innan jag dör" lista. Wihooo
  
 
 

VÄDRET!!

 
Jaa alltså, vädret!! Åh så skönt det är ute. Har legat ute i solen i två timmar och nu ska jag ta något gott att äta. I eftermiddag ska jag till gymmet för att göra vårt "helgpass" som vi fått från innebandyn. Ussch så jobbigt det schemat är. Får iallafall en belöning för det ikväll då jag som sagt vara med tjejerna. Vi ska äta lamm, potatisgratäng, bea sås och maaassa god efterrätt. Hör ni det? mumma. Ska bli jätteroligt! Ha en bra dag, KRAM.

My old and my best

      
   
 Alltså SHIT vad jag saknar den här killen, världens bästa Johaaan. Min lilla barndomskompis som jag haft med mig sedan jag föddes.
 
För att sluta sörja över saknaden på mina gamla klasskompisar så kan jag berätta om min dag. Jag hade skola som vanligt och slutade runt 2. Sedan stack jag direkt till Bergmansguld (där jag för övrigt precis har fått sommarjobb). Jag ska vara där några dagar nu för att lära mig allt tills jag ska börja jobba. Var faktiskt ganska kul! Nu sitter jag hemma hos Viktor och vi har precis ätit världens godaste maaat. Ska kolla om det finns något roligt på tv ikväll annars vet jag inte riktigt vad vi hittar på. Ha en bra kväll! KRAM

Kort dag

Sååååå skön dag idag. Hade bara två lektioner och slutade strax efter 10. Efter skolan åkte jag och Viktor hem till mig och vi har bara tagit det lugnt tills nu. Vi (jag) har precis lagat mat, sen satte vi oss ute och åt i solen. Alltså vädret ♥ Ikväll är det första försäsongs-träningen ute och jag förbereder mig redan för att lägga mig ner och dö. Haha ojoj, jaja kondition behöver jag!
 
Och äääntligen får jag med grabben på bild,bääste viktor
 

Balen 2014

Åh alla var så fina. Och jag längtar tills jag själv får gå där på balen.
  
  
 
 
 

Flyga privatflygplan

En sakerna jag gjorde i Tyskland. Det fanns två familjedagar då skolan inte anordnade någonting, och nu ska  ska jag ska berätta om den första familjedagen. Det började med att jag följde med Rahel till en av hennes tjejkompisars kalas, vilket var det stelaste jag har varit med om. Jag fick sitta på kortsidan av bordet, helt själv, och yssna på dem när de asgarvade åt saker som jag inte fattade ett ord av. Hemskt hahaha!
 
Jaja, efter det åkte iallafall jag, Rahel och hennes föräldrar till en liten flygplats. Där fick jag flyga privatflygplan med hennes pappa över hela staden, och det var faktiskt riktigt häftigt! Inte många som har en sån ståendes i sin familj haha. Ett minne att komma ihåg.
 
 

Ayia ayia ayia fucking napa

 
Här var man glad, vilket jag är idag också. Kollar på bilder från Cypern, lyssnar på en podcast & väntar på lunchtime. Då är man glad.
 
Jag vet, jag vet, jag vet. Jag ÄR dålig på att blogga. Men jag SKA bli bättre!! Promise. Träning, vänner och plugg tar verkligen upp mina dagar, men ska försöka finna lite tid åt detta också! Planerade iallafall helgen lite igår, vilket betyder att jag och vera äntligen ska firas hahah! (Jag fyller den 20 mars och Vera några veckor efter, så vi har verkligen tagit oss våran tid till att vänta in ett tillfälle haha!) Men det ska bli jätteroligt och det var länge sen jag träffade alla tjejerna, så det blir super! KRAM PÅ ER

Me and my broken heart

   
- För några dagar sedan. Vi var 5 kompisar hemma och viktor och hade tacokväll där. Vi spelade spel och hade det skitroligt men slutade nästan med att vi bråkade allihopa för det där spelet haha! Vinnerskallar kan man kalla oss. Men klaart vann mitt lag, katjing.
 
Förövrigt så älskar jag låten som jag skrivit som rubrik, sååå skön. Just nu sitter jag på historian och borde skriva ett arbete om judeföröljelserna, vilket egentligen är ganska intressant, men har dock vääääldigt dåligt motivation till att plugga. Jag har så mycket att ingenting blir gjort istället. Jaja, när jag kommer hem ska jag SOVA och ÄTA, och sedan är det innebandyträning ikväll. Kram på er.

Cypern - mobilbilder

Utelivet i Ayia Napa. Jävlar vad kul jag hade! Förutom att det kanske inte var bästa tillfället att festa i med feber hehe. 
  '
   
 
 
Första dagen. Här var vi läskigt bleka, så jag valde att göra oss svartvita hahaha!
 
 
Poolhäng. Nej, dom har dagarna när det var sol gick det inte att klaga. För underbart.
 
 
En kväll nere på stranden. Har jag sagt att hoppbilder alltid är en garanti när jag är med Julia? Haha.
 
 
Mer bättre och finare bilder från min och Ninells systemkamera kommer ni att få se senare! Har 500 bilder på bara min kamera
så det blir en del haha! Så kul med minnen som man kan titta tilllbaka på. Kommer aldrig att glömma bort den här resan. KRAM
 

Prov

Svenska nationella skriftliga blev precis gjort och imorgon väntar muntliga. Ååh så nervös jag är, fast har sovmorgon till 11.40, så ska väl inte klaga! Morgondagen verkar bli väldigt bra. Efter skolan åker jag upp till gymmet och runt 6 ska jag hem till viktor där han och några av våra kompisar är. Vi ska laga tacos tillsammans, spela "med andra ord" (världens roligaste spel haha) och bara prata. Kan bli kul! Hoppas ni får en bra morgondag och helg. KRAM! Ganska glada barn ↓
   

GRATTIS!

 
Säger grattis på födelsedagen till min lilla pappii som fyller år idag! Världens bästa människa som förtjänar världens bästa dag.
Såå glad att jag har honom, min underbara pappa. ♥♥
Ska alldeles strax sticka iväg på extramatten eftersom att jag måste lära mig någonting på kapitlet som vi har prov på på fredag, förstår iiiiingenting! Jaja, efter skolan följer jag med Viktor som vanligt haha, sen ska vi gymma. Ska försöka komma hem lite tidigare idag för att förbereda mitt nationella muntliga i svenska, så löddrig som jag är så valde jag att prata om "fantasivärlden", haha det kan bli något! KRAM

#7 innan jag dör

Här tar jag två olika önskningar i "punkt 19" eftersom att jag tycker att de passar ihop, eller att jag velar mellan dem.
 
- Arbeta som en volontär utomlands. Det jag önskar är att arbeta i ett område som finns i till exempel Tanzania där jag är medveten om att det finns många fattiga barn/djur som behöver hjälp. Ser upp så mycket till volontärer, vilket föredöme. Skulle vara en sjuk upplevelse och såå roligt att hjälpa andra, att vara med och göra deras liv bättre. Åh. 
 
 
- Arbeta som fritidsledare utomlands under en sommar. Det här har jag berättat lite om tidigare. Det är något jag alltid drömt om. Tänk sol bad, barn, håll i gång, god mat och glädje varje dag!! Jag skulle vilja hålla i fritidsaktiviteterna: volleyboll, vattengympa, fotboll osv, och sedan underhålla barnen. Så mycket människor och så mycket glädje. SÅ KUL!

Present av Viktor

Idag fick jag en lite försenad födelsedagspresent av Viktor, vilket var ett presenkort på lilla spa för att fixa mina naglar!! Åh är såå himla glad för det här då jag inte har egna pengar att spendera detta på. Och att ha fräscha naglar är bland det skönaste som finns, perfekt blev det!
 
Tack till världens bästa Viktor, bästis♥
 

Tillbaka till verkligheten

  
Min lilla gosejulia, bästavään.
 
Jaha, tillbaka till verkligheten. Sitter just nu på samhällslektionen och senare idag har engelska muntliga-nationella tillsammans med Frida.
På fredag har jag svenska nationella och matteprov, sedan tror jag att något mer prov ska klämmas in däremellan. Det är mycket nu, prov hela tiden. 
 
Full fart nu när tyskarna har åkt hem. Förberedelser för prov tar upp mina dagar och efter skolan följer jag med Viktor hem, sedan åker vi till gymmet.
När jag kommer hem ska jag leta lite efter familjens digitalkamera som jag visst har råkat tappat bort hehe, så typiskt mig.. Jaja, KRAM PÅ ER.

Utbytesstudent-veckorna är över

Idag sa vi hejdå till alla tyskor och därmed är utbytesstudent-veckorna över. Jag är nog den enda som kommer att sakna min tysk haha - men
hon var så himla härlig!! Är ändå ganska skönt att ha det här gjort nu och kunna komma tillbaka tilll sina rutiner, vilket jag kan behöva hehe.
 
Nu sitter jag hemma hos Viktor. Jag håller på att ladda ner lite låtar till spotify och senare ska vi åka till gymmet. Första gången på en
hel månad haha, vill inteee :(( Aja hoppas att det går bra och sen kan jag belöna mig med tacos när jag kommer hem. KRAM

Last day

Hej på er! Jag är ledsen för den usla uppdateringen.. Men den ska bli bättre efter den här veckan då inte tyskorna är här något mer!
Det är sista dagen dem är här idag och då ska vi tillbringa dagen på Arosfortet! Vi är ganska många så jag hoppas att det blir kuuul.
 
Har faktsikt haft en väldigt bra vecka och kan berätta om den lite senare i ett inlägg. Nu ska jag fixa mig, måla naglarna,
käka och troligtvis gå en liten promenad med Rahel innan vi tar tåget till Västerås. Ha en bra dag! KRAM

- En bild från igår, Jag och Rahel.