nöjd!

Var somsagt till marieberg. Gick förvånadsvärt bra! Var tvungen att köpa jeans och vinterskor, och det fick jag allt! 3 par skor och 3 par jeans (2 par svarta och 1 par mörkblå). Gud vad nöjd jag är! Dessutom fick jag med mig 2 koftor och en polotröja också! Nu ska jag slå mig ner och titta på "halv åtta hos mig" på tv:n! :-) (tre av sakerna jag köpte)


marieberg

Hej på er! Klockan 12 idag och jag och mamma till marieberg för lite shopping. Tror de mesta kommer bli som julklapp, men iallafall! Ska iallafall byta tillbaka mina jeans, och samtidigt titta på nya också. Dessutom måste jag hitta ett eller två par nya skor! Vi får se hur det går! See you later.

GULLEHUND, SKULLE HIMLA GÄRNA FÅ SOM JULKLAPP

frånvarande

Himla ledsen för min uppdatering här på bloggen. Men idag har jag verkligen haft fullt upp. Haft en toppendag med johanna, så himla skönt att bara ta det lugnt och snacka med tjejen! Dagen: CYKLADE in till vasahallen, där mötte jag johanna och kollade sedan på hennes lillasyster som spelade match. Efter matchen bar det av till nya affären vid donken. (glömt bort namnet för tillfället) Ursäkta språket men JÄKLAR VAD GREJER rent utsagt! Och så himla billigt! Världens bästa ställe att köpa presenter och julklappar på kan jag rekomendera! :-) Fick med mig tuggummi, ansiktsmasker och en present till mamma hem. Fanns obeskrivligt mycket "bra att ha" saker därinne. Oooufh! Sedan åkte vi vidare till donken. *Efter*: Hem till johanna för wii spelande och nu sitter jag här. Tack för dagen bästa du! jag älskar dig

lyyycka! sommar ♥

du springer ifrån mig

"Vi hörs igen runt 4" Haha, eller blev det verkligen såå? ;-) Jaja, fick faktiskt rätt brottom. Kollade på Jeppen när han spelade innebandy och kom hem vid 5, fixade till mig och sedan in till stan igen för taco med fotbollslaget! Men nu är jag här! Sitter och kollar på
"så mycket bättre" och proppar i mig godis. Ha en bra lördagskväll!
Jag saknar dig, jag älskar DIG

innebandyn

Snart drar jag mig till vasahallen för samling till innebandymatch. Eller ja, nu faktiskt. Därför blir det ett väldigt snabbt inlägg. Vi kommer förmodligen att höra runt 4 (?) igen! Sedan ska jag på fika med laget, puss!

HÖSTLOV

Hejsan! Just nu sitter jag och väntar på att mitt nagellack ska torka, haha. Sedan ska jag in till stan för innebandytittande! Och idag börjar mitt höstlov i en vecka, underbart! Dessutom fick jag A på mitt spanskaprov, LOVE LIFE. Haha, men i vilket fall som helst. Efter skolan stod jag o felicia vid Vilsta och sålde bröd, gick faktiskt välidgt fort. Och ja, nu sitter jag här. Vi hörs imorgon!
Haha, inne på vilsta idag....

KLÄDERNA



shopping

Hej på er! Just nu sitter jag kollar på "Little miss sunshine" med Jesper. Har även fått testat en del kläder. Mamma tog en tur till örebro och kom hem med 4 tjöjor och ett par svarta jeans. Tröjorna passade perfekt, men jeansen var en millimeter för små.. Så typiskt när jag har tjatat om det i flera månader, haha. Men snart åker mamma iväg och byter ut dom igen. Hon som är så bra!! Kläderna får ni se imorgon! :-)

tröjor


USA - DEL 3

Strändera. Som ni vet så var vi på rätt många stränder i Cape Coral då vi inte var på äventyrsparker. Och GUD vad fina och underbara de var! Ni försår säkert hur jag menar. Fräscht vatten, len mjuk och varm sand, bra plats,
med restaurang eller koisk osv. Underbart!

En dag åkte till snäckstranden Captiva på kvällen. Då vi tog bilder vid havet samtidigt som vi tittade på
världens finaste solnedgång.

Vi var även på en strand där man inte bara fick sola, bada och likande. Utan man fick också pröva på att åka vattenskoter, åka vattenskidor eller flyga parasailing. Vi fick även se en sjukt duktig "konstnär" som
byggde ihop grejer av sanden!

Men för den mesta delen var vi på stränderna just för att ta det lugnt och slappna av, sola och bada!

skolfoto

Eftersom att den jädra skolkatalogen aldrig kommer kan jag inte visa hur mitt enfotto osv. ser ut. Men här är bilden på klassen min som jag snott av Elin! Sedan får ni se det enskilda senare, om det inte ser helt åt pipsvängen ut ;-) Nu åker jag på innebandyträning. HÖRS

VÄRLDENS BÄSTA LÅT


when you say nothing

Nyss slutat musiken i skolan och har snart kemi (beting). Så ska sitta i korridoren och jobba litegranna. När jag kommer hem är det disneyfilm som gäller, igen! Men erkänn att dom är rätt mysiga? :-) ....... (skulle publicerats förut) Men nu är jag hemma! Och jag ångrar att jag kollade på disneyfilm, haha. Man blir så himla trött efter att kollat på dom i sängen! Menmen.. Nu väntar jag på att hamburgarna ska bli klara så pappa lagar endast för mig, hihi love you ♥

kvällen igår -

- Bestod av detta under. Snack, musik, chips osv. och bad! Tack för en underbar kväll igår tjejer!

USA - DEL 2

MATEN
Det var inte en enda dag vi var utan supergod mat. Mycket kött och mycket snabbmat. På stränderna gick vi ofta och köpte hamburgare. Första dagen i USA gick vi ut på stan och fick oss en måltid. En måltid som bar lite mer "fixad och speciellare" än vad man brukar få i Sverige. Vi såg det och sa: "Det här kommer bli bra!

En dag åkte vi till världens största Hard rock café, himla gott vare det kan jag lova. (vi satt vid Bob Dylans gittar) Det är helt sjukt hur noggranna de är med att man ska bli nöjd. De erbjöd gratis påfyllning av dricka x antal gånger, man behövde aldrig någon "väntetid" för att betala, få maten osv.. Dessutom var köttet det godaste jag ätit!

Men det var inte varje dag vi åt ute. På dagarna när vi var vi poolen åt vi ofta makaroner och bacon
eller något liknande. Men på kvällarna åt vi självklart: KÖTT

Våran mat i USA. Nästa dag handlar om: stränderna!

kom och köp!

Hallå där! Ser ni att jag håller på med designen, igen? Haha, att jag aldrig kan ge upp och låta det va. I vilket fall som helst ska jag om ett tag till vasahallen och kolla på laget som spelar match. I samma stund säljer jag bollar (de som köper ska kasta en liten boll och försöka komma så nära mitten som möjligt) och självklart vinner man pris. Hjälp mig och köp några, haha! Tack på förhand, puss.

old one

när alla stirrar på en

Hallådär! Såg nyss igenom vff:s sida. (för fotbollen inom läns) Och där stod inte mitt namn. Förstår inte ens varför jag bli besviken? Förra gången joggade jag nästan bara för jag inte tyckte om det på plan och den sista gången hade jag tänkt att hoppa av? Vad är det med mig, haha? Jaja, säger iallafall grattis till Sofie och Marjam som gick vidare! :D Kan också säga att att det är väldans kul att springa från skolan till bussen, haha. rääätt pinsaamt..

11/04-13 till 11/04-29

Sett på bloggar om hur gärna de vill åka utomlands, bort härifrån och iväg till bad och sol. Då började mina underbara minnen av USA komma upp i huvudet igen. Helt sjukt hur mycket jag saknar USA, det bästa jag har varit med om! VILL TILLBAKA (kommer härmed att komma delar av min resa till usa) Våra underbara hus (bodde i två under tiden vi var där) I Orlando där vi var på äventyrsparker och i Cape Coral där vi åkte till alla fina stränder.
ORLANDO


CAPE CORAL

hon som inte har någonting att skriva

1. Jag använder nästan aldrig puder, foundation, rouge eller något liknande.
2. Jag saknar att åka snowboard och skidor som 17.
3.Jag vill ha en hund (!!!!!!) och har alltid velat det.
4. Jag kräver mycket att mig själv.
5. Jag vill ha julafton, NU.

19 oktober

Outfit idag: jeans från ginatricot, tröja från jc och converse skor!

FÄRGERNA

Att jag alltid ska ändra mig. Först mörk rosa, byte till ljusrosa och nu till (?), ja ni ser ju färgen ;-) Tycker de här blev bättre - igen haha! Men nuså, såhär ska det förbli ett tag! NEXT UP: INNEBANDYTRÄNING


bussbarnet

Hejsan, sitter med Erik i cafeterian och väntar på att det ska sluta regna. Är bussbarn du vet och bussen går 5 över 4. Lika bra att sitta kvar på skolan. Att Erik alltid åker buss när vi slutar tidigare, haha puss ♥ Ikväll väntar innebandyträning. HÖRS

skift

Ett litet byte på designen igen, tyckte att den här var lite "fräschare" eller något. Kan inte sluta ändra när jag väl är igång, haha! Menmen, ni ser ju allafall skillnaden? Nu ska jag sätta mig ner och mata in spanskaglosor i huvudet, hörs imorgon!

spotify är kul

Sitter och försöker få till nya låtar på spotify så inte alla blir "svarta" och man inte kan lyssna på dom mer. Rätt irriterad jag blir på den där skiten, att man aldrig får höra sina favvisar på spotify. Men nu är det nytt pågång, jullåtar på ingång också! Nu längtar jag efter snön! (var ett tag jag lyssnade på låtarna under)

JULIAH IS IN THE HOUSE

HEY
gästbloggar lite ovanför idaaa... ;$
ska käka nu med erica! äcklig mat... (u)

men men! kolla in min blogg!
http://imhereforareason.devote.se/


LoVe

BYTE

Ska försöka ändra min design nu, har tröttnat som 17 på den här tråkiga. Då förstår ni om det ser helt upp&ner ut! Vi hörs senare när det är iordning fixat! Förmodligen imorgon! :-)

new one

Har jag berättat att jag fått en liten present av mamma? I måndags när jag kom hem från skoolan låg den en massa kläder på golvet. Bland alla kläder fanns en ny vinterjacka till mig från mammi! Kommer en "riktigt" bild senare!

plugg

Hej på er. Jag sitter och blir galen på biologin, blandar ihop typ 10 frågor med varandra - allt blir helt fel. Sitter typ här och lipar, haha. Har iallafall tränat ikväll, gick rätt bra faktiskt. När jag kom hem blev jag bjuden på potatisgratäng och lövbiff som mamma gjort till mig! Var de bästa på hela dagen! lovee you

AMANDA & AMANDA

Kommer alltid tillbaka till ämnet idol, varje vecka. Men hur bra är inte Amanda Fondell på en skala? Älskar hur hon gör om allting! Och hur bra är inte Amanda Persson då också? Båda två - vinnare av idol 2011.


wops

Haha, "Jag skriver på fredag då det kommer flera inlägg!" 1 inlägg och inget igår, heh... Ledsen, men jag hinner verkligen inte. Nu ska jag packa väskan och klä på mig lite, eftersom att jag ska spela match med 97tjejerna idag!

”om du säger så"

Tjenare! Ledsen för uppdateringen, orkar inte som vanligt. Är en väldigt bra bortförklaring! Har snackat med
flera i min klass. Hör och ser hur alla säger/skriver, "nu ska jag sittta och göra so uppgiften, sen får jag kolla
lite på alla grejer inför engelska provet, sedan är de ju svenska texten också? Men biologin då, har du gjort
klart alla frågor så du kan plugga till provet? Och spanskan då? Har du börjat med glosorna?" Och jag
säger såhär: NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ. Jag har inte gjort någonting, orkar inte göra någonting. Jag vill känna
mig liten och inte behöva tänka på någon jobbig skola. Därför sätter jag mig nere i källaren med madrass,
kudde, filt osv. Tar med mig disney musik och ett gammalt ritblock! HÖRS

i skogen

Orientering i skolan i morgon - i skogen = mitt livs slut. Där ska jag springa runt själv mitt i skogen och kan
inte läsa en karta? Hah, grattis! Hur ska detta sluta? Efter skolan har jag någon svenska uppgift + so uppgift
att göra. Innebandy har jag också föresten! (Jag kommer alltså inte att skriva imorgon,
ni får stå ut tills fredag då jag kommer med flera inlägg!)
puss. jag imorgon:

kor

Sådärja, där var ko besöket avklarat! Var och tittade på en bondgård med klassen idag, som vi ska skriva
2 uppsatser om. Luktar ko i hela håret gör jag också... Och snart ska jag cykla iväg till tandläkaren.
Jaja, har ni iallafall hört att mitt lag kom 2:a i helgen? Rätt bra ändå :-)

wanties


gammalt MEN bra!

Haha, kommer ni ihåg de här sötisarna? Så himla gulliga! Slutar aldrig att le, att man kunde vara så lätt
underhållad när man var liten? pluttisar ♥


and here we go

Nu börjar jag dra mig iväg, till mormor och morfar! Har lite småbrådis så hinner inte ta outfit bilder eller
något liknande. Har iallafall tid för en snabbis till att ta en cambild.

götlunda

Idag ska jag träffa min fina släkt i Götlunda, för att fira morfar som fyller år. (på tisdag) Är i&för
sig bara mormor morfar och mina kusiner. Men ändå! :-) Länge sedan jag fick träffa allihopa.
Längtar efter den goda maten, hihi. Ha det!

sweet 16 johanna

Var verkligen toppen igår! Johanna fick börja öppna sitt paket från oss tjejer, sedan började våran
matlagnig - tacos! Vi käkade mat och snackade och skrattade, snackade och skrattade. Sedan åkte vi ner
till vasahallen där vi kollade på seriepremiären för herrarna i innebandy. *Efter innebandyn*
Tillbaka till Johanna där vi kollade på tv tills jag åkte hem. - bilder från kvällen.

klar

Åker till Johanna nu för att fira tjejen, blir säkert en grym kväll med brudarna! LOOK:

linne: h&m, jeans: ginatricot. hann inte publicera innan jag åkte, så gör det helt enkelt nu.

(bilder från kvällen kommer förmodligen imorgon)