5 stycken "känn dig fräschare"

- Ett matchande underklädes-set kan få dig att känna dig dubbelt så snygg. Jag gillar ljusa färger som de på bilderna och även rosa. Jag tror att du ger är större utstrålning och självsäkerhet även fast ingen ser dina underkläder om du känner dig bekväm i dem. 
 
 
- Ta ett långt, skönt och varmt bad då du tar din tid att raka benen. Smörj sedan in dig med din bästa hudlotion som luktar gooodis och gör dina ben silkeslena. Är inte detta det bästa att somna till samt en nybäddad säng?? Åh så skönt. 
 
- Jag personligen tycker att assesoarer gör otroligt stor skillnad. Det behöver inte vara så maffigt. En klocka, något armband eller ett par solgasögon lyfter en outfit till något mycket bättre. Jag känner mig mer fixad av att bara ha en klocka på mig, inte speciellt ansträngande va? 
 
- Detta behöver inte heller vara något komplicerat. Vit och rosa är färger som alltid funkar och är väldigt stilrent. Rött tycker jag också är ganska häftigt och är perfekt till en svart outfit! Min absoluta favorit är den rosa färgen i mitten med en "detaljnagel" och jag tror att jag kommer fixa mina naglar så nästa gång jag besöker Lilla spa. 
 
- Gör något extra med håret. Detta kan också göras enkelt men ändå till något speciellt. Flätor i alla olika slag: En helt vanlig, en inbakad, en i luggen, en fiskbensfläta eller en som flätas in i en tofs. Annars kan man göra en bulle, tvinna några slingor och såå mycket mer!! 

The nature

 
 
Förlåt för tjat om Kroatien, Kroatien och Kroatien hela tiden men jag tycker att det är roligt att visa, och dessutom saknar jag det. Tänk att alla dessa fina bilder är från området där jag, mamma och pappa bodde, i Baska Voda. Så himla mysig liten stad, ett sådant där ställe där jag bara kan gå runt och le för att man trivs så mycket. Där vill jag vara nuu. 

Att ha i handväskan

Dessa är saker som jag nästintill alltid har i min handväska/skolväska. Tuggummi, hårborste, ipren, skavsårsplåster, lypsyl/läppstift, hörlurar, handkräm och handsprit med doft. Det är så skönt att ha dessa saker till hands och supersmart att bara ta med sig i en liten neccesär i väskan för att inte tappa bort något. Några andra tips är plånbok och mobilladdare, något som jag alltid lyckas glömma haha.. 

Myshelg

  
Gårkvällen bestod av: Innebandytittande med bra människor där det slutade 2-2. Sedan hem till Viktor för en riktig myskväll. Pizza, cola, film, pussandes och kramandes. Somnade runt 12 kanske och vaknade vid 9. Det var riktigt skönt då jag har sovit väldigt dåligt de senaste veckorna. Imorgon väntar match mot F15 länslag och senare på kvällen kaaanske det bär av till Örebro. KRAM PÅ ER 

Crosstjejen

  
Bland det roligaste jag har gjort haha! Jag och Viktor drog ut på en liten runda idag och det var sååå kul!! Väntat på det så länge och vi ska göra om det redan nästa vecka då vi kan åka på lite fler ställen. Tur man har en cross-kille hehe, jag som älskar motorer. 

Johanna 19 år

 
Idag fyller min kärakära vän Johanna 19 år. En riktig glädjespridare som hänger med på de mesta vilket jag totalt älskar. Är så lyckligt lottad och tacksam att ha dig i mitt liv och jag älskar dig jättemycket ♥ Kram på dig och hoppas du får en bra dag!! Dig firar vi nästa vecka. 

Idag är en bra dag. Hade en ganska skön dag i skolan + en sovmorgon. Nu har jag tagit helg och precis vunnit över Viktor i pingis, så nu kan ni gissa vem som ligger och tjurar hahaha! Vi ska iallafall kolla på JAS-premiären ikväll och sedan är det taaacokväll med föräldrarna. Crossen får vänta till imorgon. Ha en bra kväll, kram!!

Träningslåtar

Bra träningslåtar gör motivationen så mycket starkare. För mig är det lättare att tänkta att jag ska göra olika många låtar eller "bara låten ut" tills jag är klar med mitt träningspass istället för att ge upp. Jag har lite olika låtar beroende på om jag kör styrka eller kondition. Ett tips när det gäller konditionsträning är att ha en låt så att du tar stegen i samma takt som låten har! Här har ni iallafall några av mina favoriter: 
 
 Chuck Norris (Radio Edit) - Kongsted 
Quitate el top (Radio Edit) - Tapo & Raya 
How I feel (SCNDL Radio Mix) - Flo Rida 
Bounce Generation (Radio Edit) - TJR, Vinai 
Salsa Tequila - Anders Nilsen 
I'm an albatraoz - Aronchupa 
Leaving you (Radio Edit) - Auiden, Michael S.
I like the way (Orginal Radio Edit) - Eddy Wata
Wicked wonderland - Martin Tungevaag
 
Förövrigt har ni min blandade, älskade lista HÄR som jag lyssnar på varje dag. 

Gårdagen

 
Tog mig upp till gymmet och genomförde ett segt ryggpass innan jag duschade och åkte hem till Evelina. Där pluggade vi hela kvällen och snackade ut om allt möjligt. Sedan gjorde vi egen varm choklad med grädde till och satte på lite musik, jättemysigt!! Vid halv 10 hämtade Viktor mig och sedan åkte vi hem till honom och pluggade lite spanska innan det var dags att sussa. Var en ganska bra dag ändå. KRAMIS 
 

I. N. S. P. I. R. A. T. I. O. N.

Molly Rustas. Bland de finaste tjejerna jag vet. Åååå vilken inspiration hon är för mig. Håret, benen, magen, tänderna, armarna, glädjen, motivationen. Och åh hon är så vacker. 
 
Idag står skola med en spanska redovisning och sedan innebandyträning på schemat. Sedan är det bara att längta till morgondagen då det är freeedag!! Ska försöka övertala viktor till lite cross-åk om han inte har hockeyträning, sedan ska jag nog få in ett gympass här också. Det är lite så det för ut för mig, hoppas ni får en bra dag! KRAM 

När den första snön kommer


Sommarkväll (3)

  
  
Jag och Stina var sjukt uttråkade en kväll och var lite småledsna över att vi inte hunnit tälta under sommaren. Så vi fick göra något åt det, dra ut alla möjliga saker på trädgården och började tejpa allt vad vi hade för att allt skulle sitta kvar! Shit vad vi kämpade alltså haha! Blev såååå bra och mysigt tillslut haha och där sov vi under natten och tittade på film. Allt kan bli så mycket roligare med lite fantasi och om vi var stolta över det här haha! Det gjorde vi bra ♥♥

Plugg- och crosssöndag

 
Jag och min knas som snart ska ut och åka cross haha! Som jag har längtat!! Motor och fart är seriöst bland det roligaste jag vet, så klockan 5 ska vi ut och åka lite. Nu ligger iallafall Viktor och sover i soffan medan jag sliter som ett as med pluggande, rättvist.. Jaja, har spanska, ledarskap, svenska och natur till de kommande dagarna så ska försöka få lite gjort! Annars blir det alltid jag som stressar i sista sekund (vilket jag redan gör nu).. Nu väntar maten, potatisklyftor och löviff står på menyn, mums! Ha en bra dag, kram på er!! 
 

Gör rent dina smycken

NI MÅSTE TA PÅ 720HD, kvaliten är redan sjukt dålig haha.. Detta är mest för att ni ska se skillnaden! Erica kom in med sitt gamla Thomas Sabo armband och det var bland det smutsigaste jag har sett haha! Jag tipsar såå många om att köpa silverputs och göra rent någon gång ibland, det gör så stor skillnad! Såhär blev iallafall resultatet efter lite tvättning på jobbet. Tyvärr börjar min mobilkamera svika mig rätt rejält.. Tur att jag får en ny snart! 
 

Train hard

Nu ska jag faktiskt ta mig i kragen och börja träna på riktigt igen. Jag hade sjukt bra disciplin under hela höst-vinter halvåret 2013, men när det blev vår och Tysklandsresa, Cypern med bästavän och 3 veckor av förkyldning väntade så spårade det ur lite där. Efter det fick jag inte tillbaka de rutiner jag tidigare haft och jag slarvade ganska mycket. 
 
Nu vet jag vad jag kan göra och min disciplin ska jag genast få tillbaka. Att gotta mig när jag känner för det men att tänka på mängd och om det är värt det. Min styrka ska jag också kämpa för, vilket jag har tappat totalt (muslkerna) haha. Så nu gäller det! Måndag, tisdag, torsdag + helgdag står innebandy på schemat och sedan ska jag klämma in två gymdagar här någonstans. Nu kör vi 

Nya favoritbyxor

Ger såå mycket cred till miinto som skickade hem byxorna på bara 1,5 dag och allt var precis som det skulle! Supersida som jag tipsar jättemycket om! Är iallafall hur nöjd som helst med byxorna, bland de skönaste jag har ägt! De bruna använder jag ofta, dock har de lila bara fått stanna hemma så länge haha! Trodde inte att de skulle vara så pass skrikiga som de är i färgen, är lite rädd att de är lite tooo much, som en hippie stil. Jaja, här har ni dem bruna iallafall, de lila får ni se en annan gång!:
 
update: Jättesvårt att få till rätt färg, de är mer bruna på riktigt vilket ni kan se i tidigare bilder.
 

Örebro med min favvo

 
 
Har haft en superbra dag idag. Vaknade upp hemma hos Viktor och sedan åkte han och jag iväg till Örebro. Tror aldrig jag har shoppat så mycket i hela mitt liv haha.. Fick med mig ett par nya skor, kofta, blazer, skjorta, blus, jeans, trosor, puder och torrschampo hem! Bra jobbat va? Det sved rätt bra i plånboken.. Jaja, är jättenöjd med mina köp och dessutom åt vi jättegod mat på Jensens, mitt favoritställe! Nu är Virre iväg på träning och jag ska försöka få lite plugg gjort. Sedan kommer han hit senare ikväll och då väntar pingisturnering! En bra dag helt enkelt. Puss på er! 

Boyfriend jeans

Älskat de här jeansen sen första gången jag såg dem, på Viktor, haha! Använder boyfriend-jeans för första gången, bokstavligen. Detta är faktiskt Viktors jeans egentligen, som jag nu använder med ett hårt skärp för att de inte ska trilla ner totalt eller få något häng mellan benen (i o med att det är herrmodell haha!) Hur sköna som helst, tur att pojken min har bra stil hehe. Så här ser jag iallafall ut idag: 
  

One day at the beach - Croatia

 
 
 
 
 
 

Gårdagens

Gårdagens skööna klädsel! In loove i mina nya byxor ♥♥ Visar upp dem senare!
 
Är alldeles snart klar för att springa ut till bussen. Jag sitter på golvet med datorn medan Viktor sitter i soffan och plattar mitt hår hahaha, tur jag har honom. Han sov iallafall här inatt och snart är det skoldax, börjar med ledarskap (vilket jag faktiskt tycker är ganska intressant) och slutar 15.45.. Hoppas ni får en bra dag i vilket fall som helst! Kram på er!