NU ÅKER JAG IN TILL STAN...

..För att ha en bra dag med stina. Jag ser ut så här som under, linnet plus ett par svarta jeans. Har varit ute i en dag och märkt att alla
mina tusen fräknar börjar komma fram, neeeej. Men det allra skönaste är att gå utan sminket, bästa.

bästa dagarna


Har varit ute i solen i flera timmar, ska käka lasagne och vid 4 åker jag till stina. Kommer nog tillbringa hela dagen/kvällen vid villa. Ha det bääst

VALBORG

Idag ska jag göra klart mitt so:arbete, sen kommer jag att dra in till stan. Har fortfarande inte en aning om vad som kommer hända, men är lite som vanligt då då. Ska iallafall gå och fixa iordning mig och tvätta håret. Vi hörs senare

the pictures were taken for two minutes ago



Har precis slagit mig ner vid datorn och tv:n, kollar på bigbrother och tänker på vad jag ska göra imorgon - vaalborg. Hoppas på att min dag och kväll kommer att vara med Stina, 3 av dom andra ska på lagfest (tror jag?) och grejer. Men blir säkert bra, och jag har mått så jäääkla bra idag även fast jag bara har ruttnat här hemma. Ibland är livet underbart.

NYA SKOOR

Jaa hörni, pappa kom hem med ett par röda converse, iiih!! Och vädret är underbart, och jag har inte ont i halsen längre. Livet är uuunderbart!
Skorna finns på instagram, blir lite småfult när allt blir likadant på bloggen som där. Så nu är jag igång med dee också, på riktigt! idagrave

+

Att gå utanför dörren, och få se allt det här, är ibland världens bästa känsla. Ibland älskar jag hur jag bor, ibland älskar jag att bo på landet.
På min trädgård, bland djuren, vid skogen, allt. Och idag är en sådan dag.


MIN DAG IGÅR

Åkte till Erica vid tre (där stina också var), fick vi idén att slinga Ericas hår! Haha herregud vad det kaosa, och tillslut fick jag göra det själv, men det blev oväntat braaa!! Bara det att hon sa aj varannan sekund, men om man ska vara fiin får man lida pin! Sen drog vi till Johanna där resterna av tjejerna var (Julia, Johanna o Vera), vi gjorde pizza! Lite senare kom Amanda också. Och jag kom hem vid halv 1. Tack för dagen tjejeeer ♥

PÅ MIN ÖNSKELISTA



Håller på att fixa en ny spotify lista och har det bra. Är ovanligt glad idag för att vara en dag som egentligen är helt värdelös. Så har väl ingenting att klaga på, kanske till och med drar in till stan senare i eftermiddag/kväll. Men häär har ni: TIPS & TIPS

GODMORGON!

Godmorgon på er! Jag har precis käkat upp frukosten och har slagit mig ner vid tv:n. Är världens finaste dag ute och jag vill cykla in till stan, men idag är en sån dag då jag måste bli av med allt plugg. Har framför allt två SO arbeten, har ångest som vanligt haha... Men ska snart börja fixa mig och sen sätter jag igång med det, och om några timmar kommer pappa hem!! Haha, jag saknar någon i min familj när den har varit borta i 3 dagar, och om någon vecka flyttar min bror Jesper till Örebro. Hur ska det här gå?

photo: weheartit.com

KLÄDSEL IDAG

Oj vilken ångest jag hade. Började med detta ↓ En tröja som jag insåg var min brors haha, kanske därför den räckte ner till knäna...


Men nej, ombyte till en skjortaa som inte är bekväm - såg ut så här ↓

tredje och sista, satte på mig en urgammal tröja och drog ut tofsen ur håret, sen hann jag inte byta igen haha..

AMERIKANSKA REVOLUTIONEN....

.... går skit kan jag väl säga. Som jag sa igår så skulle jag plugga tills hjärnan ploppa ut typ. Försökte väl i 15 minuter innan jag satt så här:

Ja, ni fattar. Men jag fattar ingenting i boken, och dessutom är inte pappa hemma och hjälper mig med SO:n nu när jag behöver det haha..
Tackar Gud om jag klarar det här, det ska jag fan göra!! Nu drar jag, här hörs vi senare!

SHE WAS DADDYS LITTLE GIRL

Vet ni om att pappa har farit iväg till Malaysia? Då vet ni iallafall om det nu. Han åkte i Tisdags och kommer hem imorgon. Igår ringde han mig och berättade att det är riktigt billigt med converse skor där, så imorgon kommer det förmodligen att finnas ett par låga röda converse hemma hos mig!!

Idag är det fredag och sista skoldagen innan onsdag, satan vad skööönt! Kommer dessutom vara i Vasagymnaiset och snacka om mässor o grejer typ hela tiden vad jag vet. Och en sak till, det jag ska prata om på mässan vi ska ha är dagiseeet, saknar redan ungarna!

inte på det bästa humöret, vi hörs imorgon!


BLOGGRESPONS

Japp, fixat och klart. Ni ser den till hööööger, orkar inte kommentarer längre även fast de flesta är jätteroliga att se :-)


Har precis kommit tillbaka till skolan från Västerås, var rätt chill ändå. Käkat tacos har jag gjort ocksååååå, godaste! Min dag kommer bestå av plugg, jag hann inte igår eftersom att jag fick reda på att jag hade dansuppvisning haha. Och skiiitkul var det kan jag lova! dansen ♥ och lydia haha ♥
idaaag, mina fina kompisar

TAGGAR TILL SOMMAREN

{bilderna är från sommaren 2011}


DAGISET

Praoen, ååå vill redan tillbaka!! Världens gulligaste ungar kan jag sägaaa! Vad gjorde jag? Visades runt av några tjejer och lekte med dom, gick ut i skogen med hela avdelningen och blev dragen överallt. Gick tillbaka och snacka kärlek o tjejer med pojkarna haha... ;-) Sen cykla vi till skolan igen. Nu sitter jag o skriver en utvärdering och svälter lite inombors. Min dag idag kommer bestå av plugg, om jag någonsin tar tag i det.. Hörs
från finland, loove. {ojjjj, flum ögon ↓}

LÄGGER MIG NER

Vet ni vad? Här sitter vi, jag, jesper och mamma. Och funderar på att gå och lägga oss nu, halv 8. Haha fysatan vad skönt! Har iallafall inte skrivit en mening på mitt SOarbete än och paniken börjar komma. Halsen sviider och jag är dödstrött. Kanske är bra om jag sover nu ändå? Därför får ni veta morgondagen: Då blir min prao på lekis, och de ska faktiskt bli jäkla kul! Sen åker ja hem och kvart över 7 börjar dansen, efterlängtat!
hahaha åh, bästaaaa felix ♥

första prao- {studie} dagen

Okej, kan ju börja med att säga att dagen har sugit skit. Började med att åka till STARKA, något företag som gör betong typ. Fattade verkligen inte ett skit, men det rullade på rätt bra ändå. Sen vare bara att cykla tillbaka till skolan. Bara det att helt plötsligt pajade hela cp cykeln. Hela växeln lossnade, kedjan lossna, bromsarna hacka, cykeln tjöt och jag vet inte allt vad det var. Tog iallafall typ en timme att komma tillbaka till skolan... Sen drog ja till kebabhuset och nu sitter ja hääääär med SO arbete. Kul dag ha? Äh, vi hörs senare!!

HOME, SWEET HOME




Hemma från Finland, och jääklar vad bra det har varit! absolut världens, världens, världens bästa lag. loooove. Och guldet tog vi hem också, satan vad bra vi äääär! Har sovit ungefär 3 timmar de sista dygnet, och är helt slut. Men nu vet ni att jag lever. HADE

suummmeeeer

fiiiiiint sommarminne!


min blogginspiration ligger den här veckan nere på noll. Jag tror faktiskt att vi får höras på måndag. På Fredag (klockan 03.30) så börjar
min resa till finland för innebandycup med världens bästa lag. Så uppdaterar när jag är hemma igen. Ha det fint tills dess!

mina dagar


Svenska timme och jag har redan feta ångesten till imorgon - fysik provet. Ååå kan jag ju fan inte ett skit. Har iallafall utvecklingssamtal o träning sen = jag hinner inte plugga. Kan ju lika gärna stå F på hela min kropp redan nu... Ja, så ser mitt liv ut just nu, finns typ inget mer o säga. Hörs imorgon, ikväll hinner jag inteee blogga!

{skulle ha publiceras runt 11}

hela min kväll...


bekännelser ++

Jag är lätt att prata med och jag älskar att träffa nya personer, prata o blablabla, och jag har ett rätt så bra självförtroende. Men jag är inte den som väljer att leda eller den som skriker efter uppmärksamhet, jag roffar inte åt mig allt. Och jag tycker inte om att göra något speciellt på beställning. Jag kräver mycket av mig själv, nästan så att det kan bli jobbigt ibland, speciellt när det gäller skolan. Jag kan alltid lite mer än vad jag tror.

Det är ofta som jag har önskat att jag föddes för typ 60 år sedan, jag vill vara en sån tjej som bodde i byn, en tjej som typ lever i filmen barnen i bullerbyn. Rider häst o vagn för att komma någonstans, springer över till andra sidan gården för att leka, matar alla får och går en lång grusväg med vännerna till skolan. Och vad gör jag nu? Sitter och bloggar framför en dator som jag fått av skolan och har samtidigt en surfplatta i handen.

Som säkert alldeles för många vet så är jag kräsen vad gäller mat, för kräsen, jobbigt kräsen. Och det är jäkligt pinsamt när man blir bjuden på mat, men väljer att inte äta upp det, även fast jag själv tycker att det är as töntigt haha.. Jag tror seriöst inte när jag börjar gilla någon eller inte, jag tror inte att jag verkligen har gillat någon extremt, någonsin. Jag kan inte skilja känslan helt, än.

Jag älskar att ta kort och skaffa minnen, på nästan alla ställen jag är på för att jag ska kunna komma ihåg. Jag hatar att vara helt själv, jag älskar att mysa, ha närhet. Jag tycker om att måla, men jag är jättedålig på det. Jag älskar gulbil leken! Men bara när jag får slå.. Jag hatar att förlora i spel, typ kortspel och sånt. Jag älskar att dansa, mer än något. Jag betalar nästan aldrig mer än 300 kronor för ett klädesplagg, jag älskar att spara pengar. Jag blir ganska lätt brun och jag älskar att sola och bada. Känslan av att vara helt nyklipp och att bli kliad på benet, ryggen, handen, armen, magen, i ansiktet eller håret = överallt, är bäst.

Jag har just precis berättat 22 sanningar om mig själv.



-

Look into my eyes, you will see what you mean to me. Search your heart, search your soul and when you find me there you'll search no more.


Varför är det just dom dagarna man ska plugga som man vill hitta på så himla mycket annat? Skulle kunna göra vad som helst idag. Träffa dig, dig eller dig. Åka till badet. Tränat with a friend. Bowlat. Fast går något av det? Nej. Varför ska just jag bo på landet? Jag kan dra ut och cykla - bara för att. Helt sjuuukt hur rastlös jag är, och ändå har jag inte lärt mig ett skit på fysiken än. Jag ska nog gå och sova en liten stund, fast juste jag måste göra ett kapitel i matteboken också :P Kan de inte bara bli sommarlooov? Jäklar vad glad jag var här under, jappjapp.. Äh, vi hörs senare!


my day

Jag har redan förklarat, jag ska inte göra någonting annat än att plugga, eller försöka att plugga. Kollar just nu på en film, drar ju lacken på fysiken när jag inte fattar ett skit. Men då vet ni iallafall! Ha det fiiiiiint


home sweet home

Jag får sova i min egna säng inatt!! beesta stället, hihi saknat dig. Ooo helvete vad jag ska plugga imorgon, har fysikprov på onsdag, jag vet inte ens vad kapitlet handlar om, hur ska detta gå? Jag som skulle höja mitt betyg haha... där sket det sig. Men, så kommer dagen se ut imorgon. Nu: Sitter i soffan med datorn i knät. Kom hem runt 7 & snart kommer Jesper hem, har trots allt inte pratat med honom på fyra dagar. HA DET BRA
Hoppsan, jag råkade visst blunda.

some pictures

Förlååt för bloggningen, men jag varnade er! Har iallafall hunnit med att få ont i hela kroppen, kollat på innebandy o shoppat lite finfina grejer. Och eftersom att jag inte har pluggat ett dugg så har jag varit så snäll sååå och tagit lite kort åt er. And I let you seeeee




loook down

tystnaden som uppstår när pappa har tvålat in hela kroppen efter duschen och trott att det varit hudkräm.... hahaha pappiii ♥

Okej, moooot umeå!! (kommer försöka uppdatera genom pappas mobil om jag hinner, kan och allt de där) Har jag berättat vad jag ska göra i umeå? Tar det en sista gång isåfall. Jag ska helt enkelt kolla på jesper när han spelar sm i innebandy, haaa det!
bästa broooor

IMORGON SÅ ÄR DET...

... exakt ett år sedan jag var på det bästa stället jag någonsin har varit på - USA. Alltså fatta allt jag gjorde där, jag fick vara i USA i 17 dagar, jag fick vara med om det bästa.

Jag fick klappa och mata världens finaste djur, delfiner.

Jag fick bo med min familj i två olika hus för oss själva, med pool, jazucci och allt vad det vaar.

Jag fick hålla i en aligator, men dom på mig är inte lämpliga att visa, haha..

Jag fick hänga upp o ner/mot marken 283749999 meter över marken, tror min röst sprack där. Men jäääklar vad kul!

Jag fick klappa stingrockor, och de var sviiiinäckligt säger jag bara!

Jag fick se flamingos, sköldpaddor, sjölejon, uttrar, aligatorer, späckhuggare och en tvättbjörn några meter ifrån mig.

Jag fick se solnedgången vid stranden, något som jag alltid velat.


Det räcker vaaa? Det värsta är att du redan vet aaallt det här, men du ska bara veeeta hur glad jag blir av dom här.

schooooooool

Åååå fy satan vad tråkigt, men här sitter jag utanför spanskan nu. Äh vafan, 5 lektioner kvar sen har jag lov till måndag igen! Eller njaa, jag kanske ska gå två lektioner imorgon också, bara för att jag är så hiiiiimla duktig och älskar skolan så hiiiiimla mycket! Jaa, ja precis. O jag längtar redan till maaaten, 17 vad hungrig jag ääär!! Så kommer det typ vara pannkaka eller fiskgratäng som vanligt. Äh, varför gnäller jag? HÖRS
haha, kusiiiiiin ♥♥

FRÅN 18:00


Ikväll såg jag ut såhär ↑↑. Sliiiiick tofs, stickad tröja och svarta jeans. Och vart var jag? Jag drog till en gudstjänst - har bara två gånger kvar nuu, wohooo!! Kom hem runt halv 8 och var vråålhungrig. Och vad stog inte på bordet då i köket? PIZZAAAAAAA! Lilla lyckan, det satt fint i magen! Och nu sitter jag i matkoma, ska nog börja packa grejer till imorgon i skuulan? Ja, ja det ska jag. HÖRS


INSTAGRAM - idagrave

Nu är instagram igång - idagrave!! Så passa på att följ och allt vad det nu är man gör.

Har precis käkat frukost och har väärsta ångesten för att skolan börjar imorgon, fast jag ska ju bara gå en dag sen har jag ett litet
lov igen hihi. Men kommer typ komma enormtsanslöstbaotasjuktskitmycket efter. Bra, då vet ni det! Ha det göööttt

DAGEN

Kom nyss hem från mormor och morfar. Har bara käkat och pratat hela tiden typ, och gott vareeee!! Tittar på harry potter en gång till haha, hinner ju aldrig se klart på skiten!! Men nu såå, och dessutom så har jag min bästa vän med mig nu - ääääääpple! {ingen outfit bild, hann inte mer o nu ser jag ut som stryk.} ↓ från idag. Den uuuber goda maten och den enormt fina flätan jag gjorde i jeppens håååår, stolt! ↓

mys i götlunda

Åker till m&m om ett tag, ska bli bjudna på maaat. Så nej, de blir alltså inget örebro idag, imorgon kanske? Ska gå och börja fixa mig, borsta tänderna osv.. Sen tittar jag på den delen av harry potter som jag missa igår! Visar er hur jag ser ut senaree! Förmodligen.
väääädret ♥ haha, söt.

i denna stund


Wops, jag har skaffat instagram!! tror jag... Haha, jag fattar noll med den där skiten,  fixar det en annan dag!

Men juust nu så börjar Harry potter - halvblodsprinsen. Så sätter mig framför det med lite glass och juice. Och tänker inte fixa mig ett skit till ikväll/inatt, orkar verkligen inte. Mascara på sen räcker det, ni andra som ser mig får stå uuut! haha..  Ha det braaa, och GLAD PÅSK!

PÅSKAFTON

Det jag hunnit med idag: Kolla på film, träna, duscha, ätit.
Det jag ska göra idag: Harry potter maraton, gudstjänst 23:00!

Då vet ni hur min dag ser ut! Sitter och tittar runt på kläder och är räääätt sugen på att skicka hit dom här snyggingarna under. Sen har jag
ju dessutom presentkort på 200 kronor på bikbok, undra om jag ska till Örebro imorgon? Ojaaa, jag ska allt få med mig någon dit!!

långfredagen

Hej på er! Just nu sitter jag och käkar godis framför let´s dance med mor och far. Kvällen blev inte precis som jag hade tänkt mig.... Men jag får stå ut. Har iallafall bara varit hemma hela dagen idag, inte gjort ett skit rent utsagt. Ååå satan vad jag längtar till onsdag nu istället - för er som inte har hängt med så åker jag till Umeå då. Men vi hörs imorgon!!
tårtaaan från i onsdags

DE TRE MUSKETÖRERNA

↑ Det jag kollar på nuuuu! ↑

Haha, sitter i soffan med bror min och tittar på tv. Ska nog börja klä på mig, borsta tänderna och blabla för att göra mig klar. Men ska bara vara hemma idag. Och vet ni en till sak? Igår efter jobbet så kom mamma hem med en ny mascara och en handkräm till miiig, hihi taaack!


från tjejerna

Barbie tandborste, bamsetandkräm - preciiiis vad jag önskat mig ♥ hahah puckon ni ääär. Och resten: hårinpackning, presentkort på
bikbok 200 kr, tvål, schampoo och balsam. Dessutom fick jag ju ett litet påskägg!! åh, thaank you

MIN SYSSLA IDAG:


Börjar dammsuga nudåå, sätter musiken på högsta volym osen köööör vi!! Runt 6 ska jag till kyrkan för gudtjänst. Direkt efter
drar jag mig vidare till vasahallen för träning, och sen är klockan 9. Är så min dag kommer se ut!

födelsedagsbarnen





Ja sådär ja! Hade det jättebra igår med tjejerna. Fick lite presenter och sen var det tårta dags! (även fast jag inte åt något). Direkt efter drog vi till vasahallen o kolla på herrjuniorerna, blev typ 8-8 tror jag. Sen hem till vera igen för snack och tv tittande, och fick åka hem halv 12. Men var skönt, och jag var skiiittrött när jag kom hem även fast jag inte somnade efter någon timme. Var min kväll igår dååå, taack tjejer ♥

DRAR MIG MOT VERA

Så här ser jag ut idag, mitt hår kaosade verkligen så det slutade med en toffs.
Linne med fransar från h&m och svarta jeans från cubus. Ha en bra kväll! Det ska jag haaa.

FIRANDES

Ja, idag ska jag och vera firas av tjejerna! Så jag åker till vera vid 5 för att fixa tårtan och såå sen väntar vi in resten runt 6. Jag har slagit mig ned i soffan och tittar på förhäxad, fyfan vad braa det är!! Vädret och allting är på topp, så ska försöka dra med mig Jesper på en promenad när han vaknar, men undra hur det kommer gå? haha, lycka till för mig!! Men, så ser min dag ut. HADE
En riktigt ful bild från när johanna firades i september, nej alla tjejer är inte med - meeeen i love you all

JOBBAT

woopwoop, 300 kronor rikare!! Har jobbat som en gris hos mormor och morfar, och min rygg är typ krossat i tusen bitar just nu. Har mest
krattat och burit och staplat ved i ungefär 3 timmar. OCH NUUU: Har precis käkat mat, ska börja byta om, packa och greja inför träningen.
Och herre min guuud vad jag kommer somna gott idag!!

DET ÄR OKEJ ATT DREGLA




Kolla in honom. Alltså herreguuuuud, kan vara världens snyggaste kille!!

{Kan säga på direkten att det inte blir alls mycket bloggning imorgon. Jag ska iväg till Götlunda med bror och kusinerna och jobba lite,
ska hjälpa mormor och morfar med någonting.} Men iallafall - har precis käkat kvällsmat, sitter i soffan och kollar på lite innebandy med pappa.
Sitter o garvar åt töntreklamerna, judit och judit. Haha jag orkaaaar inteee! Då vet ni allt nu, hörs!

sova, äta, sova

Ser ni rubriken? Så min dag ser ut Idag, haha.. Jag och vera ska firas av tjejerna på onsdag, (Vera fyller nästa vecka) så taggar inför det!! Ska bara ta det lugnt idag, tittade på Jespers sista match med Arboga igår - och snart flyttar han till Örebro och grejer. Shit vad allt kommer kännas ovant, det här kommer kaosa. Men iallafall - ska fräscha till mig lite. Duscha, raka benen osv.. Sen slår jag på en film!
Från i somras, rätt underbar den där dagen var!

slutet av 1 april

Som några kanske såg så tog jag bort det förra inlägget, det kändes lite... ja. Gjorde iallafall som jag sa - började smsa med en braa en och är redan på mycket bättre humör. Har slagit mig ner i källaren, lite ensam stund. Och jag tror att jag tänker liiiite (alldeles) för mycket, haha.. Dagen har verkligen gått upp och ner för mig, extremt mycket. Så ska bara ta det lugnt resten av kvällen, ha det gryyymt!
mammaaaaaa ♥ (japp, jag ser jätteblek ut)

kvällen igår

Träffade tjejerna och snackade om allt mellan himmel och jord, himla glad att jag har er ♥ Åt lite godsaker som jag
ångrar, ska ut och springa idag.. Så det jag gjorde under kvällen var att äta god mat, lyssna på musik, smsa och
prata med mina fina tjejer. Idag åker jag in till stan runt halv 3, sen börjar jespers match vid 4. Ha det braaa.
klaaart att det alltid är jag och johanna som bjuder på bilderna, haha.. (jaa, det var verkligen
nödvändigt att redigera så mycket som jag gjorde..)